Nöjda kunder

Möt flera deltagare och beställare som berättar
om sina erfarenheter av Roda Utbildning

Utbildning:
After Effects Grundkurs

Jag är så nöjd med Roda Utbildning, ett otroligt fint, välkomnande och proffsigt bemötande både före, under och efter utbildningen!

Jag är verkligen jättenöjd med utbildningen i After Effects Grundkurs! Grundlig med otroligt bra övningar under utbildningens gång med tydliga instruktioner och utrymme för frågor.

Är så glad att jag så snabbt lärde mig väldigt mycket i ett relativt komplext och svårt program! Jätteglad att jag fick ett kompendium med det vi gått igenom och övningsuppgifter med mig hem.

Kursledare Ola var väldigt tydlig och rolig samt såg till att alla hängde med under utbildningens gång.

Det trevliga bemötandet och att jag lärde mig så mycket under utbildningen på en relativt kort tid gör verkligen att jag rekommenderar Roda utbildning vidare. Är även glad för allt det material jag fick med mig hem!

Läs mer om utbildningen After Effects CC Grundkurs här!

Sara Rosenstam
Maskrosbarn

Utbildning:
Excel VBA Programmering

”Jag upplever Roda Utbildning som ett perfekt kurscenter med professionella, hjälpsamma och trevliga medarbetare. Roda Utbildning känns som ett bra val för oss som inte har mycket tid att spendera utanför jobbet, men ändå vill vidareutbildas med intensiva kurser.

Det var en väldigt givande kurs med bra intro till möjligheterna för programmering i Excel. Som en komplett nybörjare när det gäller VBA var kursen lagom svår. Det var utmaningarna som gjorde att man kände sig extra duktig på slutet av varje dag, när alla uppgifter var avklarade.

Konstanty var en perfekt lärare. Från första dagen förstod man att det finns en process bakom allt han säger och gör. Även när vi undrade varför han skulle visa något som i den stunden kändes irrelevant, vid slutet på dagen var det tydligt att det fanns en anledning bakom. Han undervisade med mycket tålamod och upprepningar, samt förståelse för alla våra frågor.

Kursen jag tog på Roda Utbildning var utformad på ett pedagogiskt sätt och värd investering av tid och pengar. Dessutom är deras trevliga lokal lätt tillgänglig direkt i City. Och inte minst lunchen som var ett trevligt tillfälle att lära känna Konstanty och andra kursdeltagare 😊”

Läs mer om utbildningen Excel VBA Programmering här!

Ivana Komatina
Aktivist Group AB

Utbildning:
Avancera med din försäljning

Tycker att Roda har ett bra kursutbud, speciellt inom försäljning – och fina lokaler i central Stockholm. Vidare är det lättsamt och trivsamt upplägg på kurserna. Bra lunch i fint hotell i närheten.

Vi var en liten grupp, stor attention till läraren och vi fick alla bra utmanande rollspel i olika säljsituationer som gavs. Bra upplägg, interaktion med lärare och spännande att höra deltagarnas varianter på argument i olika situationer.

Utbildaren har en härlig personlig stil, lättsam och duktig. Han är mycket erfaren affärsman med lång historia från sin karriär både i Sverige och utomlands i ledande säljpositioner. Urban har dessutom förmågan att utmana och ge deltagarna rätt förutsättningar att klara argumentationer i pressade lägen, med olika kundcase som exempel. Han ger kloka tips och gav spännande uppgifter till oss. Bra coaching helt enkelt.

Jag tycker Roda Utbildning håller hög klass gällande utbildningar. De har bra lärare och fina lokaler. Väl värt att nyttja!

Läs mer om utbildningen Avancera med din försäljning här!

Anders Borgström
ÅJ Distribution AB

Utbildning:
Excel Grundkurs – E-learning

Min upplevelse av Roda Utbildning är mycket bra!

E-kursen var väldigt givande, bra upplägg och bra ledare.

Det här är första utbildningen jag genomför i Excel och jag är riktigt nöjd. Bra upplägg med tillhörande filer och mycket bra ledare som förklarade tydligt och ingående.

Läs mer om utbildningen Excel Grundkurs – E-learning här!

Jerry Persson
Revent International AB

Utbildning:
After Effects Fortsättningskurs – Live Stream

Roda Utbildning känns familjärt och proffsigt på samma gång.

Kursen After Effects Fortsättning var inspirerande och förvånansvärt flexibel. Övningarna anpassades efter förkunskaper och intresse.

Jag gick kursen via Live Stream och pandemin har om något visat att distansarbete på många sätt är att föredra. Det blir ett helt annat fokus, även om den sociala aspekten försvinner lite.

Utbildaren, Ola, kunde med lyhördhet och humor reda ut alla problem jag stötte på under kursens gång. Han gjorde allt för att utbildningen skulle bli så givande som möjligt!

Roda Utbildning ger ett proffsigt intryck och det känns som en trygg investering att gå en av deras utbildningar.

Läs mer om utbildningen After Effects CC Fortsättning här!

Elin Nilsson
Strix TV AB

Utbildning:
Excel VBA Programmering

”Roda Utbildning hade den kursen som jag önskade mig. Nämligen en VBA-kurs för de som inte har några VBA-kunskaper sedan tidigare.

Kursen var precis som jag hade tänkt mig, upplägget, övningarna och nivån. Utbildaren kunde sin del och han var pedagogisk och kunde se om någon hade fastnat och svårt att förstå.

Kursledaren visste vilken nivå han skulle prata på för att vi skulle förstå och han såg vilka förkunskaper vi hade. Han var superduktig på det han jobbade med.

Vill man lära sig VBA så har Roda Utbildning: den kunniga/erfarna utbildaren, placeringen som var central och lätt att hitta till och lunchen :). Man kände sig så speciell. Vilken service!”

Läs mer om utbildningen Excel VBA Programmering här!

Gülsüm Akcay
Karolina Universitetsjukhuset

Utbildning:
Videoredigering med Premiere Grundkurs – Live Stream

Jag upplever Roda Utbildning som professionella, strukturerade och måna om kundens bästa.

Jag gick kursen Videoredigering med Premiere Pro via Live Stream och det var en bred utbildning som täckte in många områden vilket gjorde att jag efter kursen blev hyfsat självgående och kunde starta egna projekt direkt. Min föreställning innan kursen var att jag hellre hade velat vara på plats, men jag är glatt överraskad av att det funkade så bra via Live Stream. Det var smidigt att ta del av kursmaterialet, lätt att hänga med och bra att man såg övriga deltagare via webben. Det måste vara en utmaning att hålla en kurs för personer på plats och via Live stream samtidigt. Jag är helt klart imponerad och nöjd!

Ola är otroligt kunnig och är väldigt bra på att lära ut. Hans styrka är att han beskriver alla moment tydligt, noggrant och varför man gör de olika stegen. Allt detta sker i en väldigt lugn takt vilket gör att det är otroligt fördelaktigt att hänga med via Live Stream. Jag är en person som kan vara otålig och tröttna snabbt om det är för segt men Ola lyckas verkligen göra så att jag både vill och kan hålla mitt fokus uppe hela tiden.

Jag rekommenderar Roda för att jag upplever att de har väl utformade utbildningar. Det är den tredje kursen jag gått hos Roda Utbildning och jag har varje gång fått med mig en bred kunskap, i det här fallet av ett Adobe-program.”

Läs mer om utbildningen Videoredigering med premiere Pro CC Grund här!

Mathias Wegnebring
Stockholms Innebandyförbund

Utbildning:
Excel för ekonomer – Live Stream

Roda Utbildning är ett företag som verkligen har allt man behöver när det gäller utbildningar!

Jag gick kursen Excel för ekonomer och deltog via Live Stream vilket var första gången för mig och jag är väldigt förvånad över att det gick så bra. Man följde med jättebra under kursens gång och jag hade inga problem över huvud taget.

Stefan tog utbildningen till en högre nivå än vad jag hade förväntat mig och han gjorde så att man inte ens tappade fokus för en sekund.

Jag kan varmt rekommendera Roda då jag tycker att de har många val av utbildningar med bra upplägg och otroligt bra lärare!

Läs mer om utbildningen Excel för ekonomer här!

Gabriella Talonen
DeLaval International AB

Utbildning:
Excel Avancerad – Live Stream

Kontakten med Roda har präglats av snabb och effektiv kommunikation. Det har fungerat bra på alla sätt.

Kursen uppfyllde mina förväntningar på vad jag skulle lära mig så jag är nöjd. Kursen är en bra “primer” eller kunskapsuppdatering på avancerad nivå.

Det fungerade över förväntan bra att delta via Live Stream. Att utbildningen ägde rum på distans via zoom upplevdes inte alls som ett hinder.

Det var tydligt att kursledaren var mycket väl insatt i programvaran, bland annat kunnig avseende de senaste funktionerna i den senaste versionen av programmet. Han var också bra på och jag uppskattade särskilt alla små “tips och tricks” för hur man kan jobba mer effektivt i programmet.

Allt har fungerat bra och kursen var mycket intressant.

Läs mer om utbildningen Excel Avancerad här!

David von Haugwitz Ideström

Utbildning:
Excel – Makron

Jag upplever Roda Utbildning som professionella, välkomnande, välorganiserade och lättillgängliga.

Utbildningen var anpassad till våra olika kunskapsnivåer, tydlig, lätt att ta till sig och väldigt kul.

Utbildaren var mycket kompetent, lyhörd och riktig rolig!

Jag rekommenderar Roda då man får en lyxig lunch! 😉 Nej skämt åsido: Det var i sin helhet en härlig upplevelse. En tydlig och relevant undervisning i lugn och tilltalande miljö.

Läs mer om utbildningen Excel – Makron här!

Nadine Thoma Danielsson

Lidl

Utbildning:
Illustrator Grund

Roda Utbildning är en seriös och professionell utbildningsaktör med serviceinriktad personal och kompetenta utbildare samt mycket fräscha lokaler.

Grundkursen i Illustrator passade mina förkunskaper väldigt bra samtidigt som läraren var flexibel utifrån mina behov. Storleken på gruppen var lagom så att alla fick den hjälp och guidning de behövde. Kursen hade ett bra upplägg och tempo, det kändes aldrig som om vi stressade igenom moment eller fick dötid över.

Ola är en fantastisk utbildare med en enorm kompetens inom Adobeprogrammen. Jag har gått flera kurser hos honom och blir aldrig besviken. Hans intresse för animering, illustrationer, foto och film smittar av sig och det finns inget som han inte kan lära en inom dessa områden. Han är tydlig i sin pedagogik och har stort tålamod!

Jag rekommenderar Roda då de har ett brett utbud av kurser på olika nivåer med ett bra upplägg och tempo under dagarna. Den fantastiska lunchen gör det hela inte sämre!

Läs mer om utbildningen Illustrator Grund här!

Hannah Bothin
Hermods AB

Utbildning:
Adobe

Roda Utbildning var en riktig treat, från början till slut. Ordning och reda, kvalitet, tydlighet, flexibilitet och kompetens genomsyrade allt från första kontakt till genomförd utbildning. Att jag dessutom möttes av trevlig personal i rena fräscha och trevliga lokaler, generösa kaffestunder, lunch i business class-nivå och fantastisk utsikt satte pricken över i:et.

Utbildningarna och kursmaterialet höll mycket hög standard, var noga genomtänkt och perfekt anpassat för mina behov.

Ola är nog en av de bästa och mest kompetenta kursledare jag mött. Jag upplevde att han kunde allt om de program som jag kommit för att lära mig och han förstod exakt på vilken nivå han skulle lägga utbildningen för att jag skulle få ut så mycket som möjligt av kursen. Utöver allt jag fick lära mig hade vi också mycket trevligt och han var både tillmötesgående och flexibel.

Jag rekommenderar Rodas skräddarsydda utbildning för att den är av högsta klass – effektivitet, kompetens och kvalitet i snygg förpackning, man får valuta för varenda krona som den kostar.

Läs mer om våra utbildningar i Adobe!

Maria Midby Arén
Erik Ramqvist AB

Utbildning:
Ekonomi för icke-ekonomer del 1 – Live Stream

Jag upplever att Roda Utbildning har ett bra koncept och har mycket pedagogiska utbildare.

Utbildningen Ekonomi för icke-ekonomer del 1 hade ett bra upplägg. Vi gick igenom varje område noggrant. För mig som i vardagen inte arbetar med ekonomi direkt inom dessa områden, var det nyttigt och mycket intressant.
Utbildaren var mycket pedagogisk, väldigt kunnig och enkelt att förstå.

Det fungerade perfekt att följa kursen via Live Stream. Det var bra ljud och bra bild.

Jag kan varmt rekommendera Roda, de har mycket kunniga och pedagogiska utbildare, ger bra och snabb service från bokning till kursavslut. Roda är väldigt serviceminded!

Läs mer om utbildningen Ekonomi för icke-ekonomer del 1!

Erica Lindblom
Lunds Kommuns Parkering AB

Utbildning:
InDesign Grund

Roda Utbildning har ett stort utbud av kurser till bra priser. Dessutom har de mycket kompetenta utbildare.

Kursen i InDesign var perfekt!

På bara två dagar lärde jag mig grunderna och mycket mer i programmet. Direkt efter kursen kunde jag använda mig av det vi lärt oss. Nu sparar jag mycket tid i mitt dagliga arbete. Denna kurs skulle jag gått för länge sen!

Utbildaren är mycket kunnig och lär ut många användbara tips för att arbeta lättare i programmet. Han förklarar på ett bra sätt så man lätt kan hänga med. Hans gör en bra avvägning mellan att undervisa och ge egna övningar.

Jag rekommenderar Roda Utbildning på grund av utbildarnas kompetens och priserna på kurserna. Jag kommer definitivt gå fortsättningskursen i InDesign hos Roda.

Läs mer om utbildningen InDesign Grund här!

Marina Lundin
Tollco AB

Utbildning:
Excel Grund

Roda är ett företag som är smidigt att ha kontakt med och ser till att lösa eventuella problem på ett okomplicerat sätt!

Kursen, Excel Grund, var grundläggande och omfattande, precis som jag förutsatte att den skulle vara.

Konstanty var väldigt bra, pedagogisk och kunde förklara på ett lättförståeligt sätt. Han höll ett bra tempo och fångade vårt intresse!

Roda ser till helheten för kursdeltagarna. Allt runtomkring kursen upplevde jag som genomtänkt, från bokningen till den exklusiva lunchen som var pricken över i:et och gav en lyckokänsla.

Läs mer om utbildningen Excel Grund här!

Helena Ericsson
Life Science Sweden AB

Utbildning:
Hantera konflikter och svåra samtal

Jag rekommenderar starkt utbildningen Hantera konflikter och svåra samtal till alla men framför allt till gruppledare och chefer med personalansvar.

Utbildaren var strukturerad, pedagogisk, inspirerande och förde fram bra övningar. Han gav oss mycket tid till reflektion och bra avslut med feedback. Jag älskade de öppna frågorna han ställde!

Vi använde oss av ett jättebra material som var framtaget specifikt till utbildningen.

Kursen genomfördes i mycket fina utbildningslokaler som var smidiga att ta sig till då de ligger mitt i city.

Läs mer om utbildningen Hantera konflikter och svåra samtal här!

Referens Radisson Blu

Lena Bergengren
Radison Blu

Utbildning:
B2B – Avancera med din försäljning

Roda är ett proffsigt utbildningsföretag med ett brett utbud av intressanta och lärorika kurser.
De har fina, centrala lokaler som är lätta att ta sig till och inspireras av.

Avancera med din försäljning var en nyttig och inspirerande utbildning där man fick nya infallsvinklar på sin försäljning.
Bredden på deltagarna och kursledarens förmåga att få alla att bidra gjorde att jag fick med mig många nyttiga tips som jag kan använda mig av i min framtida försäljning.

Utbildaren hade en stor förmåga att förmedla och inspirera genom att få alla att delta och utifrån det knyta ihop konkreta säljtips.

Jag rekommenderar Roda för att man får en bred utbildning som man har användning av i flera branscher.

Läs mer om utbildningen Avancera med din försäljning här!

Anders Söderqvist
CA Mätsystem AB

Utbildning:
Presentationsteknik – konsten att engagera och motivera

Jag har fått en bild av Roda Utbildning som ett seriöst och välorganiserat utbildningsföretag.

Utbildning i Retorik och presentationsteknik var riktigt bra. Man får lära sig både hur man planerar och genomför en presentation. Alla som pratar inför grupp borde gå den här kursen.

Utbildaren, Birgitta, är trevlig, lättsam, kunnig och mycket engagerande samt rolig att lyssna på. Hon fick mig att slappna av och våga prova nya saker.

Alla mår bra av att utvecklas, Roda är en bra hjälp på vägen.

Läs mer om utbildningen Retorik och presentationsteknik här!

Per Ericsson
Elma Instruments AB

Utbildning:
InDesign Grund

Jag upplever Roda Utbildning som professionella, pedagogiska och lätta att ha att göra med.

Jag tyckte om utbildningen i InDesign Grund. Vi hann gå igenom väldigt mycket på kort tid utan att det kändes som att det blev ”för mycket”.

Utbildaren Ola var väldigt kunnig och det märks att han har arbetat mycket med programmen. Han är otroligt pedagogisk och förklarade funktioner på ett sätt så att vem som helst skulle förstå.

Jag kan varmt rekommendera Roda Utbildning. Jag lärde mig mycket på kort tid och fick en effektiv och enkel utbildning med en utbildare som var väldigt pedagogisk.

Läs mer om utbildningen InDesign Grund här!

Jessica Thorfve
T3

Utbildning:
Ekonomi för icke-ekonomer

Det var enkelt att boka utbildningen hos Roda Utbildning. Informationen på hemsidan var klar och tydlig. Perfekt med så centralt läge och mycket fina lokaler.

Utbildningen i Ekonomi för icke-ekonomer Grund var superbra! Allt vad en 2-dagars utbildning ska innehålla.

Utbildaren Anne Louise var toppen. Hon var tydlig, rar och rolig!

Jag kan varmt rekommendera Roda utbildning. De har ett bra läge, trevlig personal, och levererade en innehållsrik utbildning.

Läs mer om utbildningen Ekonomi för icke-ekonomer Grund här!

Marie Sohlander
Prodoc Svenska KB

Utbildning:
InDesign Fortsättning

Roda utbildning är ett mycket professionellt företag, med bra utbud av kurser.

Kursen InDesign Fortsättning passade perfekt för mig. Den innehöll allt som jag hade haft funderingar på och mer än det. Dessutom var det bra att vi fick arbeta och lösa egna problem som vi stött på i vardagen.

Utbildaren var mycket pedagogisk, effektiv, lyhörd och inspirerande.

Allt fungerade perfekt och var så välordnat kring utbildningen. Jättefina lokaler, bra läge och trevlig personal. Det är även väldigt bra med fri support 6 månader efter kursen.

Läs mer om utbildningen InDesign Fortsättning här!

Maria Högback
NP3 Fastigheter AB

Utbildning:
PowerPoint Komplett

Jag har en väldigt positiv bild av Roda Utbildning.

Då jag inte hade några kunskaper innan i PowerPoint så kanske det gick lite fort fram för mig. Men jag fick absolut den hjälp jag behövde för att förstå och kunna arbeta vidare i programmet hemma.

Ola, utbildaren, är kunnig, lugn och ser till att alla hänger med och förstår.

Jag har gått tre utbildningar hos Roda Utbildningar och upplever att de har kunniga utbildare, bra utbildningsmaterial som det är lätt att fortsätta träna hemma med, mycket fina och bra lokaler samt en imponerande god lunch.

Läs mer om utbildningen PowerPoint Komplett!

Lennart Gewert
Buylando AB

Utbildning:
Excel för ekonomer

Roda Utbildning upplevde jag som ett modernt, välorganiserat, engagerat och kundorienterat företag. Det var lätt och smidigt att få personlig kontakt. Mycket trevlig, kunnig och engagerad personal.

Utbildningen Excel för ekonomer var mycket givande. Kursmaterialet var bra, tydligt och lätt att förstå. Vi har fått med oss ganska mycket övningsuppgifter och facit, vilket gör att man kan förlänga kursen själv genom att öva mer hemma. Kurslokalen var väldigt trevlig, fräsch och modern.

Kursledaren, Thomas är en mycket bra utbildare. Han har ett högt tempo men anpassar det hela tiden efter deltagarnas behov. Han är strukturerad, tydlig, förklarar allt i detalj och tar sig tid att svara på allas frågor. Han informerade oss även om de praktiska detaljerna och var imponerande bra på att hålla tiderna.

Jag har fått mycket kunskaper för pengarna och dessutom i en trevlig miljö. Jag är mycket nöjd.

Läs mer om utbildningen Excel för ekonomer här!

Andrea Siegers
Strålsäkerhetsmyndigheten

Utbildning:
Att framgångsrikt leda andra – utan att vara chef

Jag tycker utbildningen hos Roda var väldigt bra. Utbildningen var långt över mina förväntningar. Jag fick lära mig så mycket på dessa 2 dagar. Det finns inget att klaga på. Bra lokaler, bra innehåll och fantastiska utbildare.

Birgitta var en väldigt trevlig och snäll utbildare. Men framför allt hade hon humor, de tycker jag är viktigt.
Jag rekommenderar utbildningen för den var väldigt bred och kändes väldigt proffsig. Man fick med sig många nya sätt att tänka på

Läs mer om utbildningen Att framgångsrikt leda andra – utan att vara chef här!

Emelie Grönholm
Skärgårdsvåfflan AB

Utbildning:
Försäljning del 1 – Rivstarta med din försäljning

Jag upplever Roda Utbildning som ett mycket proffsigt utbildningsföretag. Utbildningen var givande och jag fick med mig mycket positiv kunskap från den.

Utbildningen hade ett bra upplägg. Jag kände att det hela tiden var intressant och fullt med nyttig information.

Björn är en framgångsrik entreprenör som är intressant och lätt att lyssna på. Han har lång livserfarenhet och därigenom bred och varierad kunskap inom försäljning. Han är en inspirerande person och mycket skicklig på att nå ut till oss deltagare. Han är någon man kan se upp till.

Du kommer garanterat att få med dig kunskap inom det område som du är där för. Vilken utbildning du än väljer så kommer Roda se till att du blir en mästare inom det.

Läs mer om utbildningen Försäljning del 1 – Rivstarta med din försäljning!

Simon Larsson
Trycksaksbolaget

Utbildning:
Projektledning Grundkurs

Jag upplever Roda som ett seriöst företag som erbjuder många olika utbildningar på flera olika nivåer. Det var lätt att hitta den kurs som passade mig bäst och allt från bokning till själva kursen har skötts effektivt och proffsigt.

Jag tyckte att utbildningen var en väldigt bra mix av teori och praktik. Det krävdes mycket av deltagarna i form av engagemang, men resultatet blev att vi lärde oss väldigt mycket på kort tid, samtidigt som vi själva fick möjlighet att påverka innehållet i kursen.

Kursledaren var väldigt kunnig i ämnet, men framför allt var han bra på att få alla att arbeta aktivt tillsammans samtidigt som han tillgodosåg våra individuella önskemål. Jag upplevde att han var där för att hjälpa oss i vår roll som projektledare på våra arbetsplatser, istället för att ha en färdig plan om upplägget under dessa dagar.

Jag fick ut så mycket mer än vad jag trodde av kursen, samtidigt som jag hade väldigt roligt med nya människor. Jag upplever att Roda har levererat en utbildning som jag fick stor möjlighet att anpassa efter mitt arbete.

Läs mer om utbildningen Projektledning Grundkurs här!

Anna Hellohf
Advokatfirman Vinge AB

Utbildning:
Videoredigering med Premiere Pro CC

Jag har gått 2 kurser hos Roda och varit lika nöjd båda gångerna och full av idéer när jag går därifrån. Kurserna är bra strukturerade och planerade. Utbildningen var rolig, informativ och energi- och kreativitetdepån är välfylld efter kursen.

Jag fick med mig väldigt bra böcker där jag enkelt kan hitta svar på eventuella frågor i efterhand.

Vi elever har även möjlighet att ställa frågor till utbildaren i ett halvår efter kursen.

Rodas lokaler är jättefina och fräscha. Det var också bra fika och lunch.

Läs mer om utbildningen Videoredigering med Premiere Pro CC här!

Therese Almberger
Cygate AB

Utbildning:
Acrobat DC Grundkurs

Jag var otroligt nöjd efter utbildningen och kände att mina förväntningar hade införlivats och mer därtill.

Kursen var bra planerad och innehållet presenterades på ett väldigt bra och pedagogiskt sätt.  Kursen innehöll allt som var relevant för mig samtidigt som jag introducerades till nya intressanta möjligheter med programmet.

Hans var en fantastisk utbildare. Hans gedigna kunskap i ämnet och hans lättsamma sätt att presentera det på är något jag verkligen uppskattade.

Jag rekommenderar Roda för att jag var otroligt nöjd med kursen jag gick och kommer fortsättningsvis att titta över Rodas övriga utbildningsutbud.

Läs mer om utbildningen Acrobat DC Grundkurs här!

Jessica Friberg
Knivsta Kommun

Utbildning:
Nya dataskyddsförordningen – GDPR

Roda utbildning känns professionellt. Bra lokaler, bra mottagande samt väldigt bra placerat så nära central stationen, speciellt för oss som kommer från andra delar av landet.

Jag tyckte utbildningen vara bra och på rätt nivå och passade oss mycket bra som ännu inte djupdykt i ämnet.

Utbildaren var påläst, pedagogisk och duktig på att hålla en dialog med gruppen vilket gör att man inte tappar intresset för ämnet och har lätt att ta till sig det han lär ut.

För oss är den höga kvalitén på utbildningen och placering av kontoret avgörande, det innebär att vi sannolikt kommer välja Roda igen.

Läs mer om utbildningen Nya dataskyddsförordningen – GDPR här!

David Lindström
Arla plast AB

Utbildning:
Excel

Jag upplevde Roda utbildning mycket positivt. De lyssnade på våra behov och anpassade kursen efter våra önskemål.

Utbildningen var väldigt bra, samtidigt som det var mycket att ta in. Men det gick bra tack vare att Kia lade upp kursen på ett bra och pedagogiskt sätt. Kia var även mycket trevlig och sympatisk!

Alla som var med på kursen har fått användning av sina nya kunskaper.

Roda känns seriösa och det var smidigt att boka in kursen med dem.

Läs mer om våra utbildningar i Excel!

Carina Stewen
Panduro Hobby AB

Utbildning:
Wordpress Grundkurs

Jag har bara positivt att säga om Roda Utbildning. De är proffsiga och tillmötesgående och har ljusa trevliga lokaler.

Kursen var mycket bra. Innehållet presenterades på ett väldigt bra och pedagogiskt sätt. Efteråt kände jag direkt att jag ville hem och skapa min egen hemsida.

Utbildaren var otroligt kunnig i ämnet och väldigt inspirerande och engagerande. Han anpassade presentationen efter deltagarnas behov.

Roda har ett bra och relevant kursutbud att välja på och lärarna är trevliga och kunniga.

Läs mer om utbildningen WordPress Grundkurs här!

Marianne Krång

Utbildning:
InDesign Grund

Roda utbildning levererar lärorika kurser i ljusa och fina lokaler och min dag började med ett trevligt bemötande redan i receptionen.

Utbildningen bestod av en grundläggande genomgång i InDesign som innehöll både tydlig teori och roliga praktiska övningar.

Ola är väldigt kunnig och förmedlade kunskap på ett bra och pedagogiskt sätt.

Jag kan varmt rekommendera Roda då jag fick lära mig otroligt mycket på kort tid i en trevlig och behaglig miljö.

Läs mer om utbildningen InDesign Grund här!

Grynet Geldern
Ellancé

Utbildning:
Ledarskap del 1 – Ny som chef – Live Stream

Roda är ett strukturerat företag med en bra support där man får snabba svar och rätt information.

Jag gick kursen Ledarskap del 1 – Ny som chef via Live Stream och det var en bra kurs där vi berörde flera aktuella ämnen om ledarskap och dess utmaningar.

Det fungerade mycket bättre än vad jag trodde att följa kursen via Live Stream. Vi utnyttjade möjligheten att jobba i avskilda rum så att ett grupparbete kunde genomföras precis som på vanlig kurs. Jag tror till och med att Live Stream gjorde att varje kursdeltagare fick större utrymme att komma till tals och faktiskt få prata till punkt.

Det som gör Stefan till en bra utbildare är hans erfarenheter och bakgrund. Han svarade sakligt och kunnigt på de frågor vi ställde till honom och han är strukturerad och ger ett proffsigt intryck.

Jag kan varmt rekommendera Roda Utbildning då allt har sköts väldigt bra från första början, både informationsmässigt men även under utbildningsdagarna med klara och tydliga direktiv!”

Läs mer om utbildningen Ledarskap del 1 – Ny som chef här!

Mattias Bruhn
Paxxo AB

Kurspaketet:
Certifierad ledare

Jag tycker att RODA Utbildning har ett bra och utbrett utbud av professionella utbildningar.
En trevlig miljö med trivsamma och luftiga lokaler.

Hela kurspaketet Certifierad ledare ger en mycket bra start och vidarekoppling på temat ledare.

Stefan som utbildare har en gedigen och bred erfarenhet. Är pedagogisk, seriös och noggrann i sin profession.

Jag har haft nytta av de utbildningar jag har deltagit i. Det är lagom tunga dagar och på kort tid får man erfarna personers kunskap paketerat i något som annars skulle ha tagit år att lära sig.

Läs mer om kurspaketet Certifierad ledare här!

Stefan Nord
Stansefabrikken AB

Utbildning:
WordPress Grundkurs – Live Stream

Jag upplever Roda Utbildning som en seriös och framåtdrivande aktör med snabba svar och ett positivt bemötande.

Utbildningen i WordPress var mycket bra och att man även fick kurslitteratur att använda sig av efter kursen var ett stort plus.

Jag deltog via Live Stream och hade inga problem under utbildningen utan tyckte att hela upplägget var toppen. Jag arbetar dagligen framför dator så för mig var detta naturligt men jag rekommenderar att man har dubbla skärmar för att få ut så mycket som möjligt av kursen.

Utbildaren Thomas är lugn och tydlig med ett tålamod utan dess like och väldigt kunnig i sitt ämne.

Roda gav tydlig och bra information inför och under kursen med ett bra material! Jag kommer absolut att välja Roda igen!

Läs mer om utbildningen WordPress Grundkurs här!

Ida Eskilsson
SMS Teknik AB

Utbildning:
Excel Avancerad

Jag gick Excel Avancerad hos Roda och tycker det var en pedagogisk och bra upplagd utbildning med god stämning där det fanns tid för frågor och diskussioner.

Konstanty var lugn och metodisk, mycket kunnig samt tydlig i sitt språk. Han la utbildningen på rätt nivå även för oss som inte hade full kunskap och bakgrund om hur Excel är uppbyggt.

Jag har många medarbetare som också gått Excel Avancerad och även de har mycket positiva kommentarer att säga om utbildningen.

Med ett trevligt bemötande, fina lokaler och bra läge kan jag varmt rekommendera Roda utbildning

Läs mer om utbildningen Excel Avancerad här!

Paula Linde
Interxion Sverige AB

Utbildning:
WordPress Grundkurs – Live Stream

Roda Utbildning har fungerat felfritt från det att jag hittade kursen tills att vi avslutade kursen på webben och jag har fått ett superproffsigt intryck från start till mål.

Jag gick WordPress Grundkurs via Live Stream och var väldigt osäker från början då det är helt nytt för mig men det fungerade över förväntan och framöver så kommer jag alltid att köra mina utbildningar via Live Stream.

Thomas är otroligt kunnig och anledningen till varför kursen var så fantastisk.

Jag kan varmt rekommendera Roda Utbildning och att delta via Live Stream.

Läs mer om utbildningen WordPress Grund här!

Anders Eriksson

Utbildning:
B2B – Avancera med din försäljning

Jag upplever Roda Utbildning som en lugn anläggning med professionellt bemötande.

Säljutbildningen jag gick var givande, väldigt personligt inriktad och bra moment för att direkt praktiskt utöva dem metoder vi fått lära oss under utbildningen.

Urban är intressant att lära av, genom att lära ut från egna erfarenheter och hela tiden lyckas hålla hela gruppen engagerad i dialogerna.
Jag rekommenderar andra att vända sig till Roda – lugn anläggning med erfarna utbildare!

Läs mer om utbildningen Avancera med din försäljning här!

Sara Grandelius
Fusion Office

Utbildning:
Excel Fortsättning

Jag upplever Roda Utbildning som ett professionellt och kompetent utbildningsföretag.

Utbildningen i Excel var mycket bra, koncentrerad på praktiska funktioner och deras tillämpning, samt en utförlig genomgång av kortkommandon. Mycket användbart!

Utbildaren var trevlig och inspirerande som person, och med lång praktisk erfarenhet av Excel.

Jag kan varmt rekommendera Roda utbildning. En givande utbildning i trevliga lokaler centralt i Stockholm.

Läs mer om utbildningen Excel Fortsättning här!

Gustaf Lagerberg
Studsvik Nuclear AB

Utbildning:
After Effects

Roda Utbildning upplevdes från start som professionella och var noga med att hjälpa mig hitta en relevant utbildningsnivå, inte bara “sälja på” ett standardpaket.

Jag valde en skräddarsydd utbildning i After Effects, eftersom jag är självlärd användare. Därför fick utbildningen precis det innehåll som var relevant för mig.

Utbildaren, Ola, var mycket kunnig i After Effects och enormt lyhörd för såväl mina kunskaper som tillkortakommanden, han var pedagogisk och flexibel. Dessutom var han mycket trevlig!

Jag rekommenderar Roda Utbildning framför allt för den snabba återkoppling jag fick och för engagemanget i att hitta en relevant utbildningsnivå.

Läs mer om vår schemalagda utbildning i After Effects här!

Anders Thoor
Stockholm Live AB

Utbildning:
Ledarskap del 2 – Utveckling av grupper och team

Detta var min första utbildning hos Roda och jag känner mig nöjd med innehåll och utförande. Jag fick ett mycket gott helhetsintryck under de två dagar jag var där.

Jag valde den andra kursen av tre inom Ledarskap och kände att det var en bra nivå på utbildningen och att den gav mig flera nya verktyg att arbeta med.

Kursledaren Stefan hade bra rutin och ett ständigt fokus på gruppen. Det märktes omgående att han var engagerad i vad deltagarna gjorde och kom med viktig input/förklaringar under de moment där vi arbetade med gruppuppgifter. Det är viktigt att få känsla för psykologin bakom ett bra ledarskap och förstå de små men så viktiga grunderna och detta hanterade Stefan mycket bra.

Roda utbildning motsvarade mina höga förväntningar och utöver att utbildningen var givande blir det plus i kanten för det centralt lättillgängliga läget, fräscha lokaler och bra mat av hög kvalitet vilket alltid är uppskattat för att man som deltagare ska kunna behålla full fokus på utbildningen.

Läs mer om utbildningen Ledarskap del 2 – Utveckling av grupper och team här!

Olle Andersson
Mekonomen

Utbildning:
Säljande stil i världsklass

Vi på ÅJ Distribution har genomfört en specialanpassad utbildning i Säljande stil i världsklass. Den blev anpassad i samråd med Roda Utbildning och vår chef för att den på bästa sätt skulle komplettera våra behov.

Att vi fick chansen att utöva vår nyvunna kunskap rent praktiskt mellan utbildningstillfällena har gjort att vi alla börjat tänka i nya banor och fokusera på vad vi kan göra för att förbättra vår försäljning.

Att utbildaren såg till att vi utvärderade detta vid nästa kurstillfälle har dessutom bidragit till att vi fått än mer personliga verktyg som gör att modellerna individanpassas och oberoende av personlighet så kan vi alla använda samma modeller och verktyg. Det är mycket värdefullt för vår grupp då vi är så olika. Vi har lyckats använda oss av samma modeller för att utvecklas.

Utbildaren imponerade verkligen och med skicklighet gav han oss byggstenarna för en ökad försäljning, tydligare ledarskap och ökat såväl resultat som välmående.

Läs mer om utbildningen Säljande stil i världsklass här!

Referens - Natalie AJ

Nathalie Karst
ÅJ Distribution

Utbildning:
Key Account Manager

Jag upplever Roda utbildning som ett kompetent och proffsigt utbildningsföretag med fräscha lokaler mitt i Stockholm city.

Utbildningen Key Account Manager gav mig många nya insikter, bra tips och konkreta verktyg som gick att använda direkt i min tjänst.

Jag tycker Urban är en kompetent och erfaren utbildare med mycket egen erfarenhet av Key Account arbete. Han blandar tips, råd och styrmedel med egna anekdoter och alltid med glimten i ögat.

Roda har ett brett utbud av många olika utbildningar och jag upplever de som seriösa och kompetenta. Jag planerar att gå fler utbildningar hos Roda i framtiden.

Läs mer om utbildningen Key Account Manager här!

Håkan Groschopp
Hygiengruppen AB

Utbildning:
Illustrator Fortsättning

Jag har gått flera kurser hos Roda och det har alltid varit väldigt givande. Utbildarna har haft ett bra upplägg och har anpassat genomgångar efter gruppens önskemål.

Utbildaren är en otroligt inspirerande och duktig lärare. Det märks tydligt att han själv arbetar och han har stor erfarenhet av programmet. Han lyckas anpassa materialet så att alla känner att de lär sig något nytt även om alla är på olika nivå innan kursen. Utbildaren har även varit väldigt öppen för frågor och tankar och har lyckats ge mig svar på allt jag funderat över.

Det går att sitta hemma och titta på filmer för att lära sig. Men att komma från vardagen och endast fokusera på kursen utan störmoment är verkligen något jag rekommenderar när man vill lära sig nya verktyg. Att dessutom ha möjligheten att ställa frågor till en lärare med lång erfarenhet, inte bara av Illustrator, utan med både interaktiva- och tryckta produktioner är väldigt givande.

Läs mer om utbildningen Illustrator Fortsättning här!

Thomas Ylvin
Västerbottens läns landsting

Utbildning:
Skriv texter som säljer

Detta var min fjärde kurs hos Roda Utbildning och jag är lika nöjd varje gång. Personalen har hög servicenivå och jag känner mig alltid lika välkommen varje gång.

Jättebra kurs där jag fick möjlighet att anpassa upplägget utifrån mina förväntningar. Intressant teori och många praktiska övningar. Vi hade en öppen dialog under hela kursen och jag lärde mig väldigt mycket om bland annat texter generellt, syften och budskap samt vilka ord som är mer kommunikativa än andra.

Carla är trevlig, pedagogisk och involverar engagerat hela gruppen från första början. Hon tar upp många intressanta exempel på texter att analysera och diskutera kring och kan snabbt ge feedback och förslag på förbättringar.

Små grupper med fokus på diskussioner. Jättefina lokaler med centralt läge och hög kvalitet på både lärare, lunch och fika samt kurslitteratur.

Läs mer om utbildningen Skriv texter som säljer här!

Pia Anvemo
Evertiq New Media AB

Utbildning:
Photoshop Grund

Jag upplever Roda Utbildning som proffsig, allt från lokaler, utbildare, luncher, fika till bemötande i receptionen.

Photoshop var den bästa av utbildningarna i ”Adobe-paketet” tycker jag, kanske för att jag har mest nytta av den.

Utbildaren är saklig och drar paralleller till det ”vardagliga” sen är han öppen för frågor ”mitt i” och ger många bra tips och trix. Att han stämmer av gruppens kunskaper och lägger utbildningen på helt rätt nivå är fantastiskt!

Jag rekommenderar Roda Utbildning för deras proffsighet från start till mål, dvs från anmälan, genomförande och avslut. Sen har jag så klart lärt mig en hel del, känner att grundkurserna som jag gått har passat min kunskapsnivå perfekt.

Läs mer om utbildningen Photoshop Grund här!

Jessica Larzon
Scandinavian Resort

Utbildning:
Illustrator Grund

Min upplevelse av Roda Utbildning är väldigt bra. Mycket bra bemötande och en imponerande duktig kursledare som gjorde mina dagar mycket givande och väl värda!

Utbildningen var extremt bra! I mitt yrke kommer jag dagligen i kontakt med saker som rör design och formgivning, därför passade denna grundkurs i Illustrator perfekt för mig.

Att ha Ola som utbildare passade mig mycket bra. Han är otroligt engagerande, extremt kunnig och mycket trevlig.

Jag vill kunna ge mina kunder en bättre service genom att ha djupare kunskap inom design och formgivning och därför gick jag kursen i Illustrator. Är du i samma sits så kan jag varmt rekommendera Roda Utbildning. Jag kommer absolut att gå fler kurser hos Roda utbildning!

Läs mer om utbildningen Illustrator Grund här!

Anders Ekh
Bioracer Sverige AB

Utbildning:
Ledarskap del 1 – Ny som chef

Jag upplevde kursen ”Ledarskap del 1 – Ny som chef” som konkret och lätt att greppa. Det var perfekt med en 2-dagars utbildning för mig som är mitt i jobbet och inte har möjlighet med längre ledigheter för studier.

Jag fick med mig en hel del tips, trix och tankeställare i bagaget hem som jag omgående kunde börja använda mig av till fördel för samtliga i teamet.

Jag tycker att Stefan var lyhörd och lyssnade av samtliga kursdeltagare. Han var duktig på att förklara på ett bra sätt. Han nöjde sig inte med halvbra svar på frågor utan pumpade oss tills han var nöjd med svaren. Jag upplevde att han var väldigt kunnig i ämnet och svävade aldrig på målet. Han ingav förtroende. Jag hoppas kunna gå flera kurser med Stefan som kursledare.

Jag rekommenderar Roda Utbildning av flera anledningar. Jag upplever dem väldigt kundvänliga. Alltid trevligt bemötande mot mig som kund med allehanda frågor. Läget rent geografiskt i Stockholm är klockrent, alldeles intill centralstation. Lokalerna är fantastiskt fräscha och fina och maten helt underbar. Allt detta samt en väl genomtänkt utbildning där vi var en relativt liten grupp gav mig valuta för pengarna och jag kommer gärna tillbaka.

Läs mer om utbildningen Ledarskap del 1 – Ny som chef här!

Britt-Marie Lundmark
Hestra Markis AB

Utbildning:
Projektledning Grundkurs

Roda är smidiga att ha att göra med, både vid bokning och under själva utbildningen. Dessutom har dem mycket fräscha lokaler och fantastisk lunch.

Utbildningen var över förväntan. Jag hade jobbat en hel del i projekt innan men fick många nya verktyg som jag kan ha stor användning av. Vi hade fördelen att vara en mindre grupp och det ger givetvis en högre kvalitet på utbildningen.

Johan kändes mycket kunnig inom området och tog allt i anpassad takt. Han lät alla deltagare få ta plats och bjöd på sig själv.

Jag har vid flera tillfällen gått utbildningar hos Roda och det finns givetvis en anledning till att jag återkommer.

Läs mer om utbildningen Projektledning Grundkurs här!

Malin Garp
HYDAC

Utbildning:
Photoshop Fortsättningskurs

Jag har gått många kurser hos Roda och tycker att de håller en god nivå i rätt takt och kan varmt rekommendera dem.

Jag lärde mig en hel del på de två dagar som kursen varade, och har haft stor användning av utbildningen i mitt arbete. Sen är det ju alltid trevlig att utbyta kunskap med de andra kursdeltagarna om hur dem använder programmet.

Roda har ljusa och fräscha lokaler som man trivs i, bra utbildare och perfekt utbildningsmaterial som man kan använda när man kommer tillbaka hem. Jag tycker även det är en bra service att man efter kursen kan ta kontakt med sin kursledare per mail om det är något man undrar över.

Läs mer om utbildningen Photoshop Fortsättningskurs här!

Linda Brodin
Hasselfors Garden AB

Utbildning:
Word Komplett

Jag har gått flera kurser hos Roda, och tycker att de är mycket bra. Fina lokaler, kunniga lärare och små grupper.

Jag är mycket nöjd med utbildningarna och har lärt mig mycket, och precis det jag ville lära mig!

Utbildaren Thomas är mycket kunnig i programmet, och förklarar bra och pedagogiskt.

Jag har alltid varit nöjd med mina kurser hos Roda. Helheten är så bra med lokalerna och utbildarna. Dessutom har det varje gång jag har deltagit varit ganska små grupper, vilket gör att alla deltagare kan få tid att ställa sina frågor till utbildarna.

Läs mer om utbildningen Word Komplett här!

Monica Ceesay
NBV Örebro Mälardalen

Utbildning:
Ekonomi för icke-ekonomer del 2

Roda ger ett professionellt intryck, och hela bemötandet har varit mycket bra. Utbildningen uppfyllde mina förväntningar, dessutom var det en väldigt trevlig stämning.

Utbildaren Anne Louise kunde förklara sambanden tydligt för en lekman. Hon talade ett språk som jag förstod helt enkelt. Dessutom var hon humoristisk.

Roda gav ett mycket bra helhetsintryck. Lätt att boka, bra lokaler, bra utbildare och material samt ett genomgående bra bemötande.

Läs mer om utbildningen Ekonomi för icke-ekonomer del 2 här!

Ulf Stenfeldt
FM Mattsson

Utbildning:
Coachande ledarskap

Jag upplever utbildningen Coachande ledarskap hos Roda som professionell och utmanande för mig som individ. Vi behövde vara aktiva hela tiden vilket gjorde att dagarna flög fram!

Kursen var givande och fick mig att se saker ur ett nytt perspektiv och jag nyttjar det jag lärde mig dagligen.

Stefan var en varm prick med glimten i ögat och väldigt pedagogisk i sina förklaringar. Han bidrog också till att tiden flög förbi på kurstillfällena.

Roda stod för en inspirerande och rolig utbildning som jag har nytta av dagligen i mitt arbete som försäljningschef så jag kan verkligen rekommendera dem.

Läs mer om utbildningen Coachande ledarskap här!

Andreas Karlsson
Dinera

Utbildning:
Wordpress Grundkurs

Jag har bara positivt att säga om Roda Utbildning. De är proffsiga och tillmötesgående och har ljusa trevliga lokaler.

Kursen var mycket bra. Innehållet presenterades på ett väldigt bra och pedagogiskt sätt. Efteråt kände jag direkt att jag ville hem och skapa min egen hemsida.

Utbildaren var otroligt kunnig i ämnet och väldigt inspirerande och engagerande. Han anpassade presentationen efter deltagarnas behov.

Roda har ett bra och relevant kursutbud att välja på och lärarna är trevliga och kunniga.

Läs mer om utbildningen WordPress Grundkurs här!

Marianne Krång

Utbildning:
Excel Fortsättning

Jag är väldigt nöjd med de utbildningar som jag gått hos RODA. Jag har alltid känt mig välkommen och genast upplevt att utbildarna är måna om att en hög nivå på utbildningarna hålls.

 Jag gick Excel grundkurs som första utbildning varefter det var ett givet val att fortsätta bygga på kunskaperna med Excel fortsättningskurs. Utbildningarna gav väldigt mycket som man kunde tillämpa i arbetet omedelbart efter utbildningen.

 Utbildaren Konstanty håller en hög nivå genom sitt kunnande samt har ett väldigt pedagogiskt och bra upplägg på sina utbildningar. Han är skicklig på att snappa upp när något känns tufft och lägger tid på det. Väldigt förtroendegivande utbildare.

 Jag själv har efter mina utbildningar gått tillbaka till arbetet med svar på de frågor jag hade innan och känt att jag har haft stor nytta av det jag lärt mig. Upplägget är enkelt, tydligt och fokuserar mycket på just det som jag känt att jag har legat efter i.

Läs mer om utbildningen Excel Fortsättning här!

Marko Ikäheimo
Adven Sweden AB

Utbildning:
Indesign för självlärda

Roda Utbildning är mycket professionella. Det finns många kurser och utbildningar som man kan välja på med olika nivåer.

Indesign för självlärda var en rolig och intressant utbildning. Jag fick en bra inblick i hur verktyget fungerar och känner mig inspirerad att lära mig mer om det.
Utbildaren gjorde kursen både rolig och lärorik.

Jag rekommenderar Roda för att de har så många utbildningar att välja på och att deras utbildare gör ett bra jobb när de lär ut.

Läs mer om utbildningen Indesign för självlärda här!

Paulina Blick
Sectra AB

Utbildning:
Excel för självlärda

Excel för självlärda var en mycket bra och professionell utbildning. Jag fick mycket tips som kommer att hjälpa mig i mitt arbete.

Jag är mycket nöjd med utbildaren. Han kunde ge oss information och förklarade mycket tydligt med konkreta exempel.

För mig var det mycket värdefullt att gå utbildningen i Excel. Jag går gärna fler utbildningar hos Roda då de troligen är lika bra som Excel för självlärda

Läs mer om utbildningen Excel för självlärda här!

Mariana Arnsten
Handelsanställdas förbund

Utbildning:
WordPress Grundkurs – Live Stream

Jag har en mycket bra upplevelse av Roda, allt gick väldigt smidigt, från anmälan till kursdag.

Grundkursen i WordPress gav mig precis vad jag behövde i mitt arbete.

Att delta via Live Stream var över förväntan, det fungerade mycket bra. Kursledaren gjorde så att vi alla hängde med fast vi satt på varsitt håll.

Utbildaren förklarade allt på den nivån vi var på och när någon inte hängde med så tog han alltid allting en gång till.

Jag kan varmt rekommendera Roda Utbildning, bra struktur och mycket bra kursledare.

Läs mer om utbildningen WordPress Grundkurs här!

Carin Löthwall
Huddinge Kommun

Utbildning:
InDesign Grundkurs

Allt fungerade jättebra. God lunch också 😊.

Det var en väl genomförd utbildning och jag är mycket nöjd.

Ola var tydlig, strukturerad och pedagogisk. Allt var väl förberett.

En mycket bra utbildning i trevlig miljö och nära centralstationen.

Läs mer om utbildningen InDesign Grundkurs här!

Annika Boman
Västervik Framåt AB

Utbildning:
After Effects Grundkurs

Roda har många väldigt bra och genomtänkta kurser att välja mellan.

Det var en bra grundkurs i After Effects med roliga uppgifter och relevant kunskap som man behöver för att kunna bli ännu bättre och utvecklas i programmet.

Man kände verkligen att kursledaren hade stora kunskaper i programmet och att han tyckte det var roligt att lära ut. Han hjälpte till och förklarade på ett bra och enkelt sett på de frågor och problem som vi stötte på.

Jag rekommenderar Roda Utbildning för den kvalitet och det stora urvalet av kurser de erbjuder.

Läs mer om utbildningen After Effects Grundkurs här!

Carl Ahrén
Add Health Media

Utbildning:
Ledarskap del 3 – Ditt personliga ledarskap

Jag upplever Roda som en mycket bra, givande och lärorik utbildningspartner.
Utbildningen var intressant, lätt att förstå samt lärorik. Kursledaren var pedagogisk. Han förklarade på ett lätt och försåtligt sätt och var mycket påläst.

Roda ger dig en bra plattform att stå på. Kursledaren är duktig och man känner sig trygg i lokalerna

Läs mer om utbildningen Ledarskap del 3 – Ditt personliga ledarskap!

Sanna Lignell
AKH AB

Utbildning:
Excel Grund

Roda är ett företag som är smidigt att ha kontakt med och ser till att lösa eventuella problem på ett okomplicerat sätt!

Kursen, Excel Grund, var grundläggande och omfattande, precis som jag förutsatte att den skulle vara.

Konstanty var väldigt bra, pedagogisk och kunde förklara på ett lättförståeligt sätt. Han höll ett bra tempo och fångade vårt intresse!

Roda ser till helheten för kursdeltagarna. Allt runtomkring kursen upplevde jag som genomtänkt, från bokningen till den exklusiva lunchen som var pricken över i:et och gav en lyckokänsla.

Läs mer om utbildningen Excel Grund här!

Helena Ericsson
Life Science Sweden AB

Utbildning:
Excel Avancerad

Jag gick Excel Avancerad hos Roda och tycker det var en pedagogisk och bra upplagd utbildning med god stämning där det fanns tid för frågor och diskussioner.

Konstanty var lugn och metodisk, mycket kunnig samt tydlig i sitt språk. Han la utbildningen på rätt nivå även för oss som inte hade full kunskap och bakgrund om hur Excel är uppbyggt.

Jag har många medarbetare som också gått Excel Avancerad och även de har mycket positiva kommentarer att säga om utbildningen.

Med ett trevligt bemötande, fina lokaler och bra läge kan jag varmt rekommendera Roda utbildning!

Läs mer om utbildningen Excel Avancerad här!

Paula Linde
Interxion Sverige AB

Utbildning:
PowerPoint Komplett

Jag har en väldigt positiv bild av Roda Utbildning.

Jag fick absolut den hjälp jag behövde för att förstå och kunna arbeta vidare i programmet hemma.

Ola, utbildaren, är kunnig, lugn och ser till att alla hänger med och förstår.

Jag har gått tre utbildningar hos Roda Utbildningar och upplever att de har kunniga utbildare, bra utbildningsmaterial som det är lätt att fortsätta träna hemma med, mycket fina och bra lokaler samt en imponerande god lunch.

Läs mer om utbildningen PowerPoint Komplett!

Lennart Gewert
Buylando AB

Utbildning:
Excel Grundkurs – E-learning

Min upplevelse av Roda Utbildning är mycket bra!

E-kursen var väldigt givande, bra upplägg och bra ledare.

Det här är första utbildningen jag genomför i Excel och jag är riktigt nöjd. Bra upplägg med tillhörande filer och mycket bra ledare som förklarade tydligt och ingående.

Läs mer om utbildningen Excel Grundkurs – E-learning här!

Perry Persson
Revent International AB

Utbildning:
Word Komplett

Jag har gått flera kurser hos Roda, och tycker att de är mycket bra. Fina lokaler, kunniga lärare och små grupper.

Jag är mycket nöjd med utbildningarna och har lärt mig mycket, och precis det jag ville lära mig!

Utbildaren Thomas är mycket kunnig i programmet, och förklarar bra och pedagogiskt.

Jag har alltid varit nöjd med mina kurser hos Roda. Helheten är så bra med lokalerna och utbildarna. Dessutom har det varje gång jag har deltagit varit ganska små grupper, vilket gör att alla deltagare kan få tid att ställa sina frågor till utbildarna.

Läs mer om utbildningen Word Komplett här!

Monica Ceesay
NBV Örebro Mälardalen

Utbildning:
Excel – Makron

Jag upplever Roda Utbildning som professionella, välkomnande, välorganiserade och lättillgängliga.

Utbildningen var anpassad till våra olika kunskapsnivåer, tydlig, lätt att ta till sig och väldigt kul.

Utbildaren var mycket kompetent, lyhörd och riktig rolig!

Jag rekommenderar Roda då man får en lyxig lunch! 😉 Nej skämt åsido: Det var i sin helhet en härlig upplevelse. En tydlig och relevant undervisning i lugn och tilltalande miljö.

Läs mer om utbildningen Excel – Makron här!

Nadine Thoma Danielsson
Lidl

Utbildning:
Excel

Jag upplevde Roda utbildning mycket positivt. De lyssnade på våra behov och anpassade kursen efter våra önskemål.

Utbildningen var väldigt bra, samtidigt som det var mycket att ta in. Men det gick bra tack vare att Kia lade upp kursen på ett bra och pedagogiskt sätt. Kia var även mycket trevlig och sympatisk!

Alla som var med på kursen har fått användning av sina nya kunskaper.

Roda känns seriösa och det var smidigt att boka in kursen med dem.

Läs mer om våra utbildningar i Excel här!

Carina Stewen
Panduro Hobby AB

Utbildning:
Excel Avancerad – Live Stream

Kontakten med Roda har präglats av snabb och effektiv kommunikation. Det har fungerat bra på alla sätt.

Kursen uppfyllde mina förväntningar på vad jag skulle lära mig så jag är nöjd. Kursen är en bra “primer” eller kunskapsuppdatering på avancerad nivå.

Det fungerade över förväntan bra att delta via Live Stream. Att utbildningen ägde rum på distans via Zoom upplevdes inte alls som ett hinder.

Det var tydligt att kursledaren var mycket väl insatt i programvaran, bland annat kunnig avseende de senaste funktionerna i den senaste versionen av programmet. Han var också bra på och jag uppskattade särskilt alla små “tips och tricks” för hur man kan jobba mer effektivt i programmet.

Allt har fungerat bra och kursen var mycket intressant.

Läs mer om utbildningen Excel Avancerad här!

David von Haugwitz Ideström

Utbildning:
Excel VBA Programmering

”Jag upplever Roda Utbildning som ett perfekt kurscenter med professionella, hjälpsamma och trevliga medarbetare. Roda Utbildning känns som ett bra val för oss som inte har mycket tid att spendera utanför jobbet, men ändå vill vidareutbildas med intensiva kurser.

Det var en väldigt givande kurs med bra intro till möjligheterna för programmering i Excel. Som en komplett nybörjare när det gäller VBA var kursen lagom svår. Det var utmaningarna som gjorde att man kände sig extra duktig på slutet av varje dag, när alla uppgifter var avklarade.

Konstanty var en perfekt lärare. Från första dagen förstod man att det finns en process bakom allt han säger och gör. Även när vi undrade varför han skulle visa något som i den stunden kändes irrelevant, vid slutet på dagen var det tydligt att det fanns en anledning bakom. Han undervisade med mycket tålamod och upprepningar, samt förståelse för alla våra frågor.

Kursen jag tog på Roda Utbildning var utformad på ett pedagogiskt sätt och värd investering av tid och pengar. Dessutom är deras trevliga lokal lätt tillgänglig direkt i City. Och inte minst lunchen som var ett trevligt tillfälle att lära känna Konstanty och andra kursdeltagare 😊”

Läs mer om utbildningen Excel VBA Programmering här!

Ivana Komatina
Aktivist Group AB

Utbildning:
Excel Fortsättning

Jag upplever Roda Utbildning som ett professionellt och kompetent utbildningsföretag.

Utbildningen i Excel var mycket bra, koncentrerad på praktiska funktioner och deras tillämpning, samt en utförlig genomgång av kortkommandon. Mycket användbart!

Utbildaren var trevlig och inspirerande som person, och med lång praktisk erfarenhet av Excel.

Jag kan varmt rekommendera Roda utbildning. En givande utbildning i trevliga lokaler centralt i Stockholm.

Läs mer om utbildningen Excel Fortsättning här!

Gustaf Lagerberg
Studsvik Nuclear AB

Utbildning:
Excel för ekonomer

Roda Utbildning upplevde jag som ett modernt, välorganiserat, engagerat och kundorienterat företag. Det var lätt och smidigt att få personlig kontakt. Mycket trevlig, kunnig och engagerad personal.

Utbildningen Excel för ekonomer var mycket givande. Kursmaterialet var bra, tydligt och lätt att förstå. Vi har fått med oss ganska mycket övningsuppgifter och facit, vilket gör att man kan förlänga kursen själv genom att öva mer hemma. Kurslokalen var väldigt trevlig, fräsch och modern.

Kursledaren, Thomas är en mycket bra utbildare. Han har ett högt tempo men anpassar det hela tiden efter deltagarnas behov. Han är strukturerad, tydlig, förklarar allt i detalj och tar sig tid att svara på allas frågor. Han informerade oss även om de praktiska detaljerna och var imponerande bra på att hålla tiderna.

Jag har fått mycket kunskaper för pengarna och dessutom i en trevlig miljö. Jag är mycket nöjd.

Läs mer om utbildningen Excel för ekonomer här!

Andrea Siegers
Strålsäkerhetsmyndigheten

Utbildning:
Excel VBA Programmering

”Roda Utbildning hade den kursen som jag önskade mig. Nämligen en VBA-kurs för de som inte har några VBA-kunskaper sedan tidigare.

Kursen var precis som jag hade tänkt mig, upplägget, övningarna och nivån. Utbildaren kunde sin del och han var pedagogisk och kunde se om någon hade fastnat och svårt att förstå.

Kursledaren visste vilken nivå han skulle prata på för att vi skulle förstå och han såg vilka förkunskaper vi hade. Han var superduktig på det han jobbade med.

Vill man lära sig VBA så har Roda Utbildning: den kunniga/erfarna utbildaren, placeringen som var central och lätt att hitta till och lunchen :). Man kände sig så speciell. Vilken service!”

Läs mer om utbildningen Excel VBA Programmering här!

Gülsüm Akcay
Karolina Universitetssjukhuset

Utbildning:
Excel Fortsättning

Jag är väldigt nöjd med de utbildningar som jag gått hos RODA. Jag har alltid känt mig välkommen och genast upplevt att utbildarna är måna om att en hög nivå på utbildningarna hålls.

 Jag gick Excel grundkurs som första utbildning varefter det var ett givet val att fortsätta bygga på kunskaperna med Excel fortsättningskurs. Utbildningarna gav väldigt mycket som man kunde tillämpa i arbetet omedelbart efter utbildningen.

 Utbildaren Konstanty håller en hög nivå genom sitt kunnande samt har ett väldigt pedagogiskt och bra upplägg på sina utbildningar. Han är skicklig på att snappa upp när något känns tufft och lägger tid på det. Väldigt förtroendegivande utbildare.

 Jag själv har efter mina utbildningar gått tillbaka till arbetet med svar på de frågor jag hade innan och känt att jag har haft stor nytta av det jag lärt mig. Upplägget är enkelt, tydligt och fokuserar mycket på just det som jag känt att jag har legat efter i.

Läs mer om utbildningen Excel Fortsättning här!

Marko Ikäheimo

Adven Sweden AB

Utbildning:
After Effects Grundkurs

Jag är så nöjd med Roda Utbildning, ett otroligt fint, välkomnande och proffsigt bemötande både före, under och efter utbildningen!

Jag är verkligen jättenöjd med utbildningen i After Effects Grundkurs! Grundlig med otroligt bra övningar under utbildningens gång med tydliga instruktioner och utrymme för frågor.

Är så glad att jag så snabbt lärde mig väldigt mycket i ett relativt komplext och svårt program! Jätteglad att jag fick ett kompendium med det vi gått igenom och övningsuppgifter med mig hem.

Kursledare Ola var väldigt tydlig och rolig samt såg till att alla hängde med under utbildningens gång.

Det trevliga bemötandet och att jag lärde mig så mycket under utbildningen på en relativt kort tid gör verkligen att jag rekommenderar Roda utbildning vidare. Är även glad för allt det material jag fick med mig hem!

Läs mer om utbildningen After Effects CC Grundkurs här!

Sara Rosenstam
Maskrosbarn

Utbildning:
After Effects Fortsättningskurs – Live Stream

Roda Utbildning känns familjärt och proffsigt på samma gång.

Kursen After Effects Fortsättning var inspirerande och förvånansvärt flexibel. Övningarna anpassades efter förkunskaper och intresse.

Jag gick kursen via Live Stream och pandemin har om något visat att distansarbete på många sätt är att föredra. Det blir ett helt annat fokus, även om den sociala aspekten försvinner lite.

Utbildaren, Ola, kunde med lyhördhet och humor reda ut alla problem jag stötte på under kursens gång. Han gjorde allt för att utbildningen skulle bli så givande som möjligt!

Roda Utbildning ger ett proffsigt intryck och det känns som en trygg investering att gå en av deras utbildningar.

Läs mer om utbildningen After Effects CC Fortsättning här!

Elin Nilsson
Strix TV AB

Utbildning:
Illustrator Grund

Roda utbildning är en seriös och professionell utbildningsaktör med serviceinriktad personal och kompetenta utbildare samt mycket fräscha lokaler.

Grundkursen i Illustrator passade mina förkunskaper väldigt bra samtidigt som läraren var flexibel utifrån mina behov. Storleken på gruppen var lagom så att alla fick den hjälp och guidning de behövde. Kursen hade ett bra upplägg och tempo, det kändes aldrig som om vi stressade igenom moment eller fick dötid över.

Ola är en fantastisk utbildare med en enorm kompetens inom Adobeprogrammen. Jag har gått flera kurser hos honom och blir aldrig besviken. Hans intresse för animering, illustrationer, foto och film smittar av sig och det finns inget som han inte kan lära en inom dessa områden. Han är tydlig i sin pedagogik och har stort tålamod!

Jag rekommenderar Roda då de har ett brett utbud av kurser på olika nivåer med ett bra upplägg och tempo under dagarna. Den fantastiska lunchen gör det hela inte sämre!

Läs mer om utbildningen Illustrator Grund här!

Hannah Bothin
Hermods AB

Utbildning:
InDesign Grund

Roda Utbildning har ett stort utbud av kurser till bra priser. Dessutom har de mycket kompetenta utbildare.

Kursen i InDesign var perfekt!

På bara två dagar lärde jag mig grunderna och mycket mer i programmet. Direkt efter kursen kunde jag använda mig av det vi lärt oss. Nu sparar jag mycket tid i mitt dagliga arbete. Denna kurs skulle jag gått för länge sen!

Utbildaren är mycket kunnig och lär ut många användbara tips för att arbeta lättare i programmet. Han förklarar på ett bra sätt så man lätt kan hänga med. Hans gör en bra avvägning mellan att undervisa och ge egna övningar.

Jag rekommenderar Roda Utbildning på grund av utbildarnas kompetens och priserna på kurserna. Jag kommer definitivt gå fortsättningskursen i InDesign hos Roda.

Läs mer om utbildningen InDesign Grund här!

Marina Lundin
Tollco AB

Utbildning:
InDesign Grund

Jag upplever Roda Utbildning som professionella, pedagogiska och lätta att ha att göra med.

Jag tyckte om utbildningen i InDesign Grund. Vi hann gå igenom väldigt mycket på kort tid utan att det kändes som att det blev ”för mycket”.

Utbildaren Ola var väldigt kunnig och det märks att han har arbetat mycket med programmen. Han är otroligt pedagogisk och förklarade funktioner på ett sätt så att vem som helst skulle förstå.

Jag kan varmt rekommendera Roda Utbildning. Jag lärde mig mycket på kort tid och fick en effektiv och enkel utbildning med en utbildare som var väldigt pedagogisk.

Läs mer om utbildningen InDesign Grund här!

Jessica Thorfve
T3

Utbildning:
Photoshop Grund

Jag upplever Roda Utbildning som proffsig, allt från lokaler, utbildare, luncher, fika till bemötande i receptionen.

Photoshop var den bästa av utbildningarna i ”Adobe-paketet” tycker jag, kanske för att jag har mest nytta av den.

Utbildaren är saklig och drar paralleller till det ”vardagliga” sen är han öppen för frågor ”mitt i” och ger många bra tips och trix. Att han stämmer av gruppens kunskaper och lägger utbildningen på helt rätt nivå är fantastiskt!

Jag rekommenderar Roda Utbildning för deras proffsighet från start till mål, dvs från anmälan, genomförande och avslut. Sen har jag så klart lärt mig en hel del, känner att grundkurserna som jag gått har passat min kunskapsnivå perfekt.

Läs mer om utbildningen Photoshop Grund här!

Jessica Larzon
Scandinavian Resort

Utbildning:
Videoredigering med Premiere Pro CC

Jag har gått 2 kurser hos Roda och varit lika nöjd båda gångerna och full av idéer när jag går därifrån. Kurserna är bra strukturerade och planerade. Utbildningen var rolig, informativ och energi- och kreativitetdepån är välfylld efter kursen.

Jag fick med mig väldigt bra böcker för att lära mig ännu mer från och hitta svar på eventuella frågor i efterhand.

Vi elever har även tillgång till utbildaren i ett halvår efter om det dyker upp frågor.

Rodas lokaler är jättefina och fräscha. Det var också bra fika och lunch.

Läs mer om utbildningen Videoredigering med Premiere Pro CC här!

Therese Almberger
Cygate AB

Utbildning:

Acrobat DC Grundkurs

Jag var otroligt nöjd efter utbildningen och kände att mina förväntningar hade införlivats och mer därtill.

Kursen var bra planerad och innehållet presenterades på ett väldigt bra och pedagogiskt sätt.  Kursen innehöll allt som var relevant för mig samtidigt som jag introducerades till nya intressanta möjligheter med programmet.

Kursledaren var en fantastisk utbildare. Hans gedigna kunskap i ämnet och hans lättsamma sätt att presentera det på är något jag verkligen uppskattade.

Jag rekommenderar Roda för att jag var otroligt nöjd med kursen jag gick och kommer fortsättningsvis att titta över Rodas övriga utbildningsutbud.

Läs mer om utbildningen Acrobat DC Grundkurs här!

Jessica Friberg
Knivsta Kommun

Utbildning:
InDesign Grund

Roda utbildning levererar lärorika kurser i ljusa och fina lokaler och min dag började med ett trevligt bemötande redan i receptionen.

Utbildningen bestod av en grundläggande genomgång i InDesign som innehöll både tydlig teori och roliga praktiska övningar.

Ola är väldigt kunnig och förmedlade kunskap på ett bra och pedagogiskt sätt.

Jag kan varmt rekommendera Roda då jag fick lära mig otroligt mycket på kort tid i en trevlig och behaglig miljö.

Läs mer om vår schemalagda utbildning i InDesign Grund här!

Grynet Geldern
Ellancé

Utbildning:
After Effects

Roda Utbildning upplevdes från start som professionella och var noga med att hjälpa mig hitta en relevant utbildningsnivå, inte bara “sälja på” ett standardpaket.

Jag valde en skräddarsydd utbildning i After Effects, eftersom jag är självlärd användare. Därför fick utbildningen precis det innehåll som var relevant för mig.

Utbildaren, Ola, var mycket kunnig i After Effects och enormt lyhörd för såväl mina kunskaper som tillkortakommanden, han var pedagogisk och flexibel. Dessutom var han mycket trevlig!

Jag rekommenderar Roda Utbildning framför allt för den snabba återkoppling jag fick och för engagemanget i att hitta en relevant utbildningsnivå.

Läs mer om vår schemalagda utbildning i After Effects här!

Anders Thoor
Stockholm Live AB

Utbildning:
Illustrator Fortsättning

Jag har gått flera kurser hos Roda och det har alltid varit väldigt givande. Utbildarna har haft ett bra upplägg och har anpassat genomgångar efter gruppens önskemål.

Utbildaren är en otroligt inspirerande och duktig lärare. Det märks tydligt att han själv arbetar och han har stor erfarenhet av programmet. Han lyckas anpassa materialet så att alla känner att de lär sig något nytt även om alla är på olika nivå innan kursen. Han har även varit väldigt öppen för frågor och tankar och har lyckats ge mig svar på allt jag funderat på.

Det går att sitta hemma och titta på filmer för att lära sig. Men att komma från vardagen och endast fokusera på kursen utan störmoment är verkligen något jag rekommenderar när man vill lära sig nya verktyg. Att dessutom ha möjligheten att ställa frågor till en lärare med lång erfarenhet, inte bara av Illustrator, utan med både interaktiva- och tryckta produktioner är väldigt givande.

Läs mer om utbildningen Illustrator Fortsättning här!

Thomas Ylvin
Västerbottens läns landsting

Utbildning:
InDesign Fortsättning

Roda utbildning är ett mycket professionellt företag, med bra utbud av kurser.

Kursen InDesign Fortsättning passade perfekt för mig. Den innehöll allt som jag hade haft funderingar på och mer än det. Dessutom var det bra att vi fick arbeta och lösa egna problem som vi stött på i vardagen.

Utbildaren var mycket pedagogisk, effektiv, lyhörd och inspirerande.

Allt fungerade perfekt och var så välordnat kring utbildningen. Jättefina lokaler, bra läge och trevlig personal. Det är även väldigt bra med fri support 6 månader efter kursen.

Läs mer om utbildningen InDesign Fortsättning här!

Maria Högback
NP3 Fastigheter AB

Utbildning:
Illustrator Grund

Min upplevelse av Roda Utbildning är väldigt bra. Mycket bra bemötande och en imponerande duktig kursledare som gjorde mina dagar mycket givande och väl värda!

Utbildningen var extremt bra! I mitt yrke kommer jag dagligen i kontakt med saker som rör design och formgivning, därför passade denna grundkurs i Illustrator perfekt för mig.

Att ha Ola som utbildare passade mig mycket bra. Han är otroligt engagerande, extremt kunnig och mycket trevlig.

Jag vill kunna ge mina kunder en bättre service genom att ha djupare kunskap inom design och formgivning och därför gick jag kursen i Illustrator. Är du i samma sits så kan jag varmt rekommendera Roda Utbildning. Jag kommer absolut att gå fler kurser hos Roda utbildning!

Läs mer om utbildningen Illustrator Grund här!

Anders Ekh
Bioracer Sverige AB

Utbildning:
Photoshop Fortsättningskurs

Jag har gått många kurser hos Roda och tycker att de håller en god nivå i rätt takt och kan varmt rekommendera dem.

Jag lärde mig en hel del på de två dagar som kursen varade, och har haft stor användning av utbildningen i mitt arbete. Sen är det ju alltid trevlig att utbyta kunskap med de andra kursdeltagarna om hur dem använder programmet.

Roda har ljusa och fräscha lokaler som man trivs i, bra utbildare och perfekt utbildningsmaterial som man kan använda när man kommer tillbaka hem. Jag tycker även det är en bra service att man efter kursen kan ta kontakt med sin kursledare per mail om det är något man undrar över.

Läs mer om utbildningen Photoshop Fortsättningskurs här!

Linda Brodin
Hasselfors Garden AB

Utbildning:
Adobe

Roda Utbildning var en riktig treat, från början till slut. Ordning och reda, kvalitet, tydlighet, flexibilitet och kompetens genomsyrade allt från första kontakt till genomförd utbildning. Att jag dessutom möttes av trevlig personal i rena fräscha och trevliga lokaler, generösa kaffestunder, lunch i business class-nivå och fantastisk utsikt satte pricken över i:et.

Utbildningarna och kursmaterialet höll mycket hög standard, var noga genomtänkt och perfekt anpassat för mina behov.

Ola är nog en av de bästa och mest kompetenta kursledare jag mött. Jag upplevde att han kunde allt om de program som jag kommit för att lära mig och han förstod exakt på vilken nivå han skulle lägga utbildningen för att jag skulle få ut så mycket som möjligt av kursen. Utöver allt jag fick lära mig hade vi också mycket trevligt och han var både tillmötesgående och flexibel.

Jag rekommenderar Rodas skräddarsydda utbildning för att den är av högsta klass – effektivitet, kompetens och kvalitet i snygg förpackning, man får valuta för varenda krona som den kostar.

Maria Midby Arén
Erik Rakqvist AB

Utbildning:
InDesign Grundkurs

Allt fungerade jättebra. God lunch också 😊.

Det var en väl genomförd utbildning och jag är mycket nöjd.

Ola var tydlig, strukturerad och pedagogisk. Allt var väl förberett.

En mycket bra utbildning i trevlig miljö och nära centralstationen.

Annika Boman
Västervik Framåt AB

Utbildning:
Wordpress Grundkurs

Jag har bara positivt att säga om Roda Utbildning. De är proffsiga och tillmötesgående och har ljusa trevliga lokaler.

Kursen var mycket bra. Innehållet presenterades på ett väldigt bra och pedagogiskt sätt. Efteråt kände jag direkt att jag ville hem och skapa min egen hemsida.

Utbildaren var otroligt kunnig i ämnet och väldigt inspirerande och engagerande. Han anpassade presentationen efter deltagarnas behov.

Roda har ett bra och relevant kursutbud att välja på och lärarna är trevliga och kunniga.

Läs mer om utbildningen WordPress Grundkurs här!

Marianne Krång

Utbildning:
WordPress Grundkurs – Live Stream

Jag upplever Roda Utbildning som en seriös och framåtdrivande aktör med snabba svar och ett positivt bemötande. Utbildningen i WordPress var mycket bra och att man även fick kurslitteratur att använda sig av efter kursen var ett stort plus.

Jag deltog via Live Stream och hade inga problem under utbildningen utan tyckte att hela upplägget var toppen. Jag arbetar dagligen framför dator så för mig var detta naturligt men jag rekommenderar att man har dubbla skärmar för att få ut så mycket som möjligt av kursen.

Utbildaren Thomas är lugn och tydlig med ett tålamod utan dess like och väldigt kunnig i sitt ämne.

Roda gav tydlig och bra information inför och under kursen med ett bra material! Jag kommer absolut att välja Roda igen!

Läs mer om utbildningen WordPress Grundkurs här!

Ida Eskilsson
SMS Teknik AB

Utbildning:
WordPress Grundkurs – Live Stream

Jag har en mycket bra upplevelse av Roda, allt gick väldigt smidigt, från anmälan till kursdag.

Grundkursen i WordPress gav mig precis vad jag behövde i mitt arbete.

Att delta via Live Stream var över förväntan, det fungerade mycket bra. Kursledaren gjorde så att vi alla hängde med fast vi satt på varsitt håll.

Utbildaren förklarade allt på den nivån vi var på och när någon inte hängde med så tog han alltid allting en gång till.

Jag kan varmt rekommendera Roda Utbildning, bra struktur och mycket bra kursledare.

Läs mer om utbildningen WordPress Grundkurs här!

Carin Löthwall
Huddinge Kommun

Utbildning:
WordPress Grundkurs – Live Stream

Roda Utbildning har fungerat felfritt från det att jag hittade kursen tills att vi avslutade kursen på webben och jag har fått ett superproffsigt intryck från start till mål.

Jag gick WordPress Grundkurs via Live Stream och var väldigt osäker från början då det är helt nytt för mig men det fungerade över förväntan och framöver så kommer jag alltid att köra mina utbildningar via Live Stream.

Thomas är otroligt kunnig och anledningen till varför kursen var så fantastisk.

Jag kan varmt rekommendera Roda Utbildning och att delta via Live Stream.

Läs mer om utbildningen WordPress Grundkurs här!

Anders Eriksson

Utbildning:
Projektledning Grundkurs

Roda är smidiga att ha att göra med, både vid bokning och under själva utbildningen. Dessutom har dem mycket fräscha lokaler och fantastisk lunch.

Utbildningen var över förväntan. Jag hade jobbat en hel del i projekt innan men fick många nya verktyg som jag kan ha stor användning av. Vi hade fördelen att vara ganska få deltagare och det ger givetvis en högre kvalitet på utbildningen.

Johan kändes mycket kunnig inom området och tog allt i anpassad takt. Han lät alla deltagare få ta plats och bjöd på sig själv.

Jag har vid flera tillfällen gått utbildningar hos Roda och det finns givetvis en anledning till att jag återkommer.

Läs mer om utbildningen Projektledning Grundkurs här!

Malin Garp
HYDAC

Utbildning:
Ledarskap del 1 – Ny som chef

Jag upplevde kursen ”Ledarskap del 1 – Ny som chef” som konkret och lätt att greppa. Det var perfekt med en 2-dagars utbildning för mig som är mitt i jobbet och inte har möjlighet med längre ledigheter för studier.

Jag fick med mig en hel del tips, trix och tankeställare i bagaget hem som jag omgående kunde börja använda mig av till fördel för samtliga i teamet.

Jag tycker att Stefan var lyhörd och lyssnade av samtliga kursdeltagare. Han var duktig på att förklara på ett bra sätt. Han nöjde sig inte med halvbra svar på frågor utan pumpade oss tills han var nöjd med svaren. Jag upplevde att han var väldigt kunnig i ämnet och svävade aldrig på målet. Han ingav förtroende. Jag hoppas kunna gå flera kurser med Stefan som kursledare.

Jag rekommenderar Roda Utbildning av flera anledningar. Jag upplever dem väldigt kundvänliga. Alltid trevligt bemötande mot mig som kund med allehanda frågor. Läget rent geografiskt i Stockholm är klockrent, alldeles intill centralstation. Lokalerna är fantastiskt fräscha och fina och maten helt underbar. Allt detta samt en väl genomtänkt utbildning där vi var en relativt liten grupp gav mig valuta för pengarna och jag kommer gärna tillbaka.

Läs mer om utbildningen Ledarskap del 1 – Ny som chef här!

Britt-Marie Lundmark
Hestra Markis AB

Kurspaketet:
Certifierad ledare

Jag tycker att RODA Utbildning har ett bra och utbrett utbud av professionella utbildningar.
En trevlig miljö med trivsamma och luftiga lokaler.

Hela kurspaketet Certifierad ledare ger en mycket bra start och vidarekoppling på temat ledare.

Stefan som utbildare har en gedigen och bred erfarenhet. Är pedagogisk, seriös och noggrann i sin profession.

Jag har haft nytta av de utbildningar jag har deltagit i. Det är lagom tunga dagar och på kort tid får man erfarna personers kunskap paketerat i något som annars skulle ha tagit år att lära sig.

Läs mer om kurspaketet Certifierad ledare här!

Stefan Nord
Stansefabrikken AB

Utbildning:
B2B – Avancera med din försäljning

Jag upplever Roda Utbildning som en lugn anläggning med professionellt bemötande.

Säljutbildningen jag gick var givande, väldigt personligt inriktad och bra moment för att direkt praktiskt utöva dem metoder vi fått lära oss under utbildningen.

Urban är intressant att lära av, genom att lära ut från egna erfarenheter och hela tiden lyckas hålla hela gruppen engagerad i dialogerna.

Jag rekommenderar andra att vända sig till Roda – lugn anläggning med erfarna utbildare!

Läs mer om utbildningen B2B – Avancera med din försäljning här!

Sara Grandelius
Fusion Office

Utbildning:
B2B – Avancera med din försäljning

Roda är ett proffsigt utbildningsföretag med ett brett utbud av intressanta och lärorika kurser.
De har fina, centrala lokaler som är lätta att ta sig till och inspireras av.

Avancera med din försäljning var en nyttig och inspirerande utbildning där man fick nya infallsvinklar på sin försäljning.
Bredden på deltagarna och kursledarens förmåga att få alla att bidra gjorde att jag fick med mig många nyttiga tips som jag kan använda mig av i min framtida försäljning.

Utbildaren hade en stor förmåga att förmedla och inspirera genom att få alla att delta och utifrån det knyta ihop konkreta säljtips.

Jag rekommenderar Roda för att man får en bred utbildning som man har användning av i flera branscher.

Läs mer om utbildningen B2B – Avancera med din försäljning här!

Anders Söderqvist
CA Mätsystem AB

Utbildning:
Ledarskap del 2 – Utveckling av grupper och team

Detta var min första utbildning hos Roda och jag känner mig nöjd med innehåll och utförande. Jag fick ett mycket gott helhetsintryck under de två dagar jag var där.

Jag valde den andra kursen av tre inom Ledarskap och kände att det var en bra nivå på utbildningen och att den gav mig flera nya verktyg att arbeta med.

Kursledaren Stefan hade bra rutin och ett ständigt fokus på gruppen. Det märktes omgående att han var engagerad i vad deltagarna gjorde och kom med viktig input/förklaringar under de moment där vi arbetade med gruppuppgifter. Det är viktigt att få känsla för psykologin bakom ett bra ledarskap och förstå de små men så viktiga grunderna och detta hanterade Stefan mycket bra.

Roda utbildning motsvarade mina höga förväntningar och utöver att utbildningen var givande blir det plus i kanten för det centralt lättillgängliga läget, fräscha lokaler och bra mat av hög kvalitet vilket alltid är uppskattat för att man som deltagare ska kunna behålla full fokus på utbildningen. 

Läs mer om utbildningen Ledarskap del 2 – Utveckling av grupper och team här!

Olle Andersson
Mekonomen

Utbildning:
Hantera konflikter och svåra samtal

Jag rekommenderar starkt utbildningen Hantera konflikter och svåra samtal till alla men framför allt till gruppledare och chefer med personalansvar.

Utbildaren var strukturerad, pedagogisk, inspirerande och förde fram bra övningar. Han gav oss mycket tid till reflektion och bra avslut med feedback. Jag älskade de öppna frågorna han ställde!

Vi använde oss av ett jättebra material som var framtaget specifikt till utbildningen.

Kursen genomfördes i mycket fina utbildningslokaler som var smidiga att ta sig till då de ligger mitt i city.

Läs mer om utbildningen Hantera konflikter och svåra samtal här!

Referens Radisson Blu

Lena Bergengren
Radison Blu

Utbildning:
Ekonomi för icke-ekonomer del 1

Det var enkelt att boka utbildningen hos Roda Utbildning. Informationen på hemsidan var klar och tydlig. Perfekt med så centralt läge och mycket fina lokaler.

Utbildningen i Ekonomi för icke-ekonomer Grund var superbra! Allt vad en 2-dagars utbildning ska innehålla.

Utbildaren Anne Louise var toppen. Hon var tydlig, rar och rolig!

Jag kan varmt rekommendera Roda utbildning. De har ett bra läge, trevlig personal, och levererade en innehållsrik utbildning.

Läs mer om utbildningen Ekonomi för icke-ekonomer del 1 här!

Marie Sohlander
Prodoc Svenska KB

Utbildning:
Ekonomi för icke-ekonomer del 2

Roda ger ett professionellt intryck, och hela bemötandet har varit mycket bra. Utbildningen uppfyllde mina förväntningar, dessutom var det en väldigt trevlig stämning.

Utbildaren Anne Louise kunde förklara sambanden tydligt för en lekman. Hon talade ett språk som jag förstod helt enkelt. Dessutom var hon humoristisk.

Roda gav ett mycket bra helhetsintryck. Lätt att boka, bra lokaler, bra utbildare och material samt ett genomgående bra bemötande.

Läs mer om utbildningen Ekonomi för icke-ekonomer del 2 här!

Ulf Stenfeldt
FM Mattsson

Utbildning:

Ledarskap del 3 – Ditt personliga ledarskap

Jag upplever Roda som en mycket bra, givande och lärorik utbildningspartner.
Utbildningen var intressant, lätt att förstå samt lärorik. Kursledaren var pedagogisk. Han förklarade på ett lätt och försåtligt sätt och var mycket påläst.

Roda ger dig en bra plattform att stå på. Kursledaren är duktig och man känner sig trygg i lokalerna

Läs mer om utbildningen Ledarskap del 3 – Ditt personliga ledarskap!

Sanna Lignell
AKH AB

Utbildning:

Nya dataskyddsförordningen – GDPR

Roda utbildning känns professionellt. Bra lokaler, bra mottagande samt väldigt bra placerat så nära central stationen, speciellt för oss som kommer från andra delar av landet.

Jag tyckte utbildningen vara bra och på rätt nivå och passade oss mycket bra som ännu inte djupdykt i ämnet.

Utbildaren var påläst, pedagogisk och duktig på att hålla en dialog med gruppen vilket gör att man inte tappar intresset för ämnet och har lätt att ta till sig det han lär ut.

För oss är den höga kvalitén på utbildningen och placering av kontoret avgörande, det innebär att vi sannolikt kommer välja Roda igen.

Läs mer om utbildningen Nya dataskyddsförordningen – GDPR här!

David Lindström
Arla plast AB

Utbildning:
Key Account Manager

Jag upplever Roda utbildning som ett kompetent och proffsigt utbildningsföretag med fräscha lokaler mitt i Stockholm city.

Utbildningen Key Account Manager gav mig många nya insikter, bra tips och konkreta verktyg som gick att använda direkt i min tjänst.

Jag tycker Urban är en kompetent och erfaren utbildare med mycket egen erfarenhet av Key Account arbete. Han blandar tips, råd och styrmedel med egna anekdoter och alltid med glimten i ögat.

Roda har ett brett utbud av många olika utbildningar och jag upplever de som seriösa och kompetenta. Jag planerar att gå fler utbildningar hos Roda i framtiden.

Läs mer om utbildningen Key Account Manager här!

Håkan Groschopp
Hygiengruppen AB

Utbildning:
B2B – Avancera med din försäljning

”Tycker att Roda har ett bra kursutbud, speciellt inom försäljning – och fina lokaler i central Stockholm. Vidare är det lättsamt och trivsamt upplägg på kurserna. Bra lunch i fint hotell i närheten.

Vi var en liten grupp, stor attention till läraren och vi fick alla bra utmanande rollspel i olika säljsituationer som gavs. Bra upplägg, interaktion med lärare och spännande att höra deltagarnas varianter på argument i olika situationer.

Utbildaren har en härlig personlig stil, lättsam och duktig. Han är mycket erfaren affärsman med lång historia från sin karriär både i Sverige och utomlands i ledande säljpositioner. Urban har dessutom förmågan att utmana och ge deltagarna rätt förutsättningar att klara argumentationer i pressade lägen, med olika kundcase som exempel. Han ger kloka tips och gav spännande uppgifter till oss. Bra coaching helt enkelt.

Jag tycker Roda Utbildning håller hög klass gällande utbildningar. De har bra lärare och fina lokaler. Väl värt att nyttja!”

Läs mer om utbildningen B2B – Avancera med din försäljning här!

Anders Borgström
ÅJ Distribution

Utbildning:
Presentationsteknik – konsten att engagera och motivera

Jag har fått en bild av Roda Utbildning som ett seriöst och välorganiserat utbildningsföretag.

Utbildningen i presentationsteknik var riktigt bra. Man får lära sig både hur man planerar och genomför en presentation. Alla som pratar inför grupp borde gå den här kursen.

Utbildaren, Birgitta, är trevlig, lättsam, kunnig och mycket engagerande samt rolig att lyssna på. Hon fick mig att slappna av och våga prova nya saker.

Alla mår bra av att utvecklas, Roda är en bra hjälp på vägen.

Läs mer om utbildningen Presentationsteknik – konsten att engagera och motivera här!

Per Ericsson Elma

Per Ericsson
Elma Instruments AB

Utbildning:
Att framgångsrikt leda andra – utan att vara chef

Jag tycker utbildningen hos Roda var väldigt bra. Utbildningen var långt över mina förväntningar. Jag fick lära mig så mycket på dessa 2 dagar. Det finns inget att klaga på. Bra lokaler, bra innehåll och fantastiska utbildare.

Birgitta var en väldigt trevlig och snäll utbildare. Men framför allt hade hon humor, de tycker jag är viktigt.
Jag rekommenderar utbildningen för den var väldigt bred och kändes väldigt proffsig. Man fick med sig många nya sätt att tänka på.

Läs mer om utbildningen Att framgångsrikt leda andra – utan att vara chef här!

Emelie Grönholm
Skärgårdsvåfflan AB

Utbildning:
Säljutbildning nivå 1 – Rivstarta med din försäljning

Jag upplever Roda Utbildning som ett mycket proffsigt utbildningsföretag. Utbildningen var givande och jag fick med mig mycket positiv kunskap från den.

Utbildningen hade ett bra upplägg. Jag kände att det hela tiden var intressant och fullt med nyttig information.

Björn är en framgångsrik entreprenör som är intressant och lätt att lyssna på. Han har lång livserfarenhet och därigenom bred och varierad kunskap inom försäljning. Han är en inspirerande person och mycket skicklig på att nå ut till oss deltagare. Han är någon man kan se upp till.

Du kommer garanterat att få med dig kunskap inom det område som du är där för. Vilken utbildning du än väljer så kommer Roda se till att du blir en mästare inom det.

Läs mer om utbildningen Säljutbildning nivå 1 – Rivstarta med din försäljning!

Simon Larsson
Trycksaksbolaget

Utbildning:
Projektledning Grundkurs

Jag upplever Roda som ett seriöst företag som erbjuder många olika utbildningar på flera olika nivåer. Det var lätt att hitta den kurs som passade mig bäst och allt från bokning till själva kursen har skötts effektivt och proffsigt.

Jag tyckte att utbildningen var en väldigt bra mix av teori och praktik. Det krävdes mycket av deltagarna i form av engagemang, men resultatet blev att vi lärde oss väldigt mycket på kort tid, samtidigt som vi själva fick möjlighet att påverka innehållet i kursen.

Johan var väldigt kunnig i ämnet, men framför allt var han bra på att få alla att arbeta aktivt tillsammans samtidigt som han tillgodosåg våra individuella önskemål. Jag upplevde att han var där för att hjälpa oss i vår roll som projektledare på våra arbetsplatser, istället för att ha en färdig plan om upplägget under dessa dagar.

Jag fick ut så mycket mer än vad jag trodde av kursen, samtidigt som jag hade väldigt roligt med nya människor. Jag upplever att Roda har levererat en utbildning som jag fick stor möjlighet att anpassa efter mitt arbete.

Läs mer om utbildningen Projektledning Grundkurs här!

Anna Hellohf
Advokatfirman Vinge AB

Utbildning:
Coachande ledarskap

Jag upplevde utbildningen hos Roda som professionell och utmanande för individen. Man behövde vara aktiv hela tiden vilket gjorde att dagarna flög fram!

Kursen var givande och fick mig att se saker ur ett nytt perspektiv och jag nyttjar det jag lärde mig dagligen.

Stefan var en varm prick med glimten i ögat och väldigt pedagogisk i sina förklaringar. Han bidrog också till att tiden flög förbi på kurstillfällena.

Roda stod för en inspirerande och rolig utbildning som jag har nytta av dagligen i mitt arbete som försäljningschef så jag kan verkligen rekommendera dem.

Läs mer om utbildningen Coachande ledarskap här!

Andreas Karlsson
Dinera

Utbildning:
Säljande stil i världsklass

Vi på ÅJ Distribution har genomfört en specialanpassad utbildning i Säljande stil i världsklass. Den blev anpassad i samråd med Roda Utbildning och vår chef för att den på bästa sätt skulle komplettera våra behov.

Att vi fick chansen att utöva vår nyvunna kunskap rent praktiskt mellan utbildningstillfällena har gjort att vi alla börjat tänka i nya banor och fokusera på vad vi kan göra för att förbättra vår försäljning.

Att utbildaren såg till att vi utvärderade detta vid nästa kurstillfälle har dessutom bidragit till att vi fått än mer personliga verktyg som gör att modellerna individanpassas och oberoende av personlighet så kan vi alla använda samma modeller och verktyg. Det är mycket värdefullt för vår grupp då vi är så olika. Vi har lyckats använda oss av samma modeller för att utvecklas.

Utbildaren imponerade verkligen och med skicklighet gav han oss byggstenarna för en ökad försäljning, tydligare ledarskap och ökat såväl resultat som välmående.

Läs mer om utbildningen Säljande stil i världsklass här!

Referens - Natalie AJ

Nathalie Karst
ÅJ Distribution

Utbildning:
Skriv texter som säljer

Detta var min fjärde kurs hos Roda Utbildning och jag är lika nöjd varje gång. Personalen har hög servicenivå och jag känner mig alltid lika välkommen varje gång.

Jättebra kurs där jag fick möjlighet att anpassa upplägget utifrån mina förväntningar. Intressant teori och många praktiska övningar. Vi hade en öppen dialog under hela kursen och jag lärde mig väldigt mycket om bland annat texter generellt, syften och budskap samt vilka ord som är mer kommunikativa än andra.

Carla är trevlig, pedagogisk och involverar engagerat hela gruppen från första början. Hon tar upp många intressanta exempel på texter att analysera och diskutera kring och kan snabbt ge feedback och förslag på förbättringar.

Små grupper med fokus på diskussioner. Jättefina lokaler med centralt läge och hög kvalitet på både lärare, lunch och fika samt kurslitteratur.

Läs mer om utbildningen Skriv texter som säljer här!

Pia Anvemo
Evertiq New Media AB

Utbildning:
Excel Avancerad – Live Stream

Kontakten med Roda har präglats av snabb och effektiv kommunikation. Det har fungerat bra på alla sätt.

Kursen uppfyllde mina förväntningar på vad jag skulle lära mig så jag är nöjd. Kursen är en bra “primer” eller kunskapsuppdatering på avancerad nivå.

Det fungerade över förväntan bra att delta via Live Stream. Att utbildningen ägde rum på distans via Zoom upplevdes inte alls som ett hinder.

Det var tydligt att kursledaren var mycket väl insatt i programvaran, bland annat kunnig avseende de senaste funktionerna i den senaste versionen av programmet. Han var också bra på och jag uppskattade särskilt alla små “tips och tricks” för hur man kan jobba mer effektivt i programmet.

Allt har fungerat bra och kursen var mycket intressant.

Läs mer om utbildningen Excel Avancerad!

David von Haugwitz Ideström

Utbildning:
Ekonomi för icke-ekonomer del 1 – Live Stream

Jag upplever att Roda Utbildning har ett bra koncept och har mycket pedagogiska utbildare.

Utbildningen Ekonomi för icke-ekonomer del 1 hade ett bra upplägg. Vi gick igenom varje område noggrant. För mig som i vardagen inte arbetar med ekonomi direkt inom dessa områden, var det nyttigt och mycket intressant.
Utbildaren var mycket pedagogisk, väldigt kunnig och enkelt att förstå.

Det fungerade perfekt att följa kursen via Live Stream. Det var bra ljud och bra bild.

Jag kan varmt rekommendera Roda, de har mycket kunniga och pedagogiska utbildare, ger bra och snabb service från bokning till kursavslut. Roda är väldigt serviceminded!

Läs mer om utbildningen Ekonomi för icke-ekonomer del 1!

Erica Lindblom
Lunds Kommuns Parkering AB

Utbildning:
WordPress Grundkurs – Live Stream

Jag har en mycket bra upplevelse av Roda, allt gick väldigt smidigt, från anmälan till kursdag.

Grundkursen i WordPress gav mig precis vad jag behövde i mitt arbete.

Att delta via Live Stream var över förväntan, det fungerade mycket bra. Kursledaren gjorde så att vi alla hängde med fast vi satt på varsitt håll.

Utbildaren förklarade allt på den nivån vi var på och när någon inte hängde med så tog han alltid allting en gång till.

Jag kan varmt rekommendera Roda Utbildning, bra struktur och mycket bra kursledare.

Läs mer om utbildningen WordPress Grundkurs här!

Carin Lötvall
Huddinge kommun

Utbildning:
Videoredigering med Premiere Grundkurs – Live Stream

Jag upplever Roda Utbildning som professionella, strukturerade och måna om kundens bästa.

Jag gick kursen Videoredigering med Premiere Pro via Live Stream och det var en bred utbildning som täckte in många områden vilket gjorde att jag efter kursen blev hyfsat självgående och kunde starta egna projekt direkt. Min föreställning innan kursen var att jag hellre hade velat vara på plats, men jag är glatt överraskad av att det funkade så bra via Live Stream. Det var smidigt att ta del av kursmaterialet, lätt att hänga med och bra att man såg övriga deltagare via webben. Det måste vara en utmaning att hålla en kurs för personer på plats och via Live stream samtidigt. Jag är helt klart imponerad och nöjd!

Ola är otroligt kunnig och är väldigt bra på att lära ut. Hans styrka är att han beskriver alla moment tydligt, noggrant och varför man gör de olika stegen. Allt detta sker i en väldigt lugn takt vilket gör att det är otroligt fördelaktigt att hänga med via Live Stream. Jag är en person som kan vara otålig och tröttna snabbt om det är för segt men Ola lyckas verkligen göra så att jag både vill och kan hålla mitt fokus uppe hela tiden.

Jag rekommenderar Roda för att jag upplever att de har väl utformade utbildningar. Det är den tredje kursen jag gått hos Roda Utbildning och jag har varje gång fått med mig en bred kunskap, i det här fallet av ett Adobe-program.

Läs mer om utbildningen Videoredigering med Premiere här!

Mathias Wegnebring
Stockholms Innebandyförbund

Utbildning:
Ledarskap del 1 – Ny som chef – Live Stream

Roda är ett strukturerat företag med en bra support där man får snabba svar och rätt information.

Jag gick kursen Ny som chef via Live Stream och det var en bra kurs där vi berörde flera aktuella ämnen om ledarskap och dess utmaningar.

Det fungerade mycket bättre än vad jag trodde att följa kursen via Live Stream. Vi utnyttjade möjligheten att jobba i avskilda rum så att ett grupparbete kunde genomföras precis som på vanlig kurs. Jag tror till och med att Live Stream gjorde att varje kursdeltagare fick större utrymme att komma till tals och faktiskt få prata till punkt.

Det som gör Stefan till en bra utbildare är hans erfarenheter och bakgrund. Han svarade sakligt och kunnigt på de frågor vi ställde till honom och han är strukturerad och ger ett proffsigt intryck.

Jag kan varmt rekommendera Roda Utbildning då allt har sköts väldigt bra från första början, både informationsmässigt men även under utbildningsdagarna med klara och tydliga direktiv!

Läs mer om utbildningen Ledarskap del 1 – Ny som chef här!

Mattias Bruhn
Paxxo AB

Utbildning:
WordPress Grundkurs – Live Stream

Jag upplever Roda Utbildning som en seriös och framåtdrivande aktör med snabba svar och ett positivt bemötande. Utbildningen i WordPress var mycket bra och att man även fick kurslitteratur att använda sig av efter kursen var ett stort plus.

Jag deltog via Live Stream och hade inga problem under utbildningen utan tyckte att hela upplägget var toppen. Jag arbetar dagligen framför dator så för mig var detta naturligt men jag rekommenderar att man har dubbla skärmar för att få ut så mycket som möjligt av kursen.

Utbildaren Thomas är lugn och tydlig med ett tålamod utan dess like och väldigt kunnig i sitt ämne.

Roda gav tydlig och bra information inför och under kursen med ett bra material! Jag kommer absolut att välja Roda igen!

Läs mer om utbildningen WordPress Grundkurs här!

Ida Eskilsson
SMS Teknik AB

Utbildning:
WordPress Grundkurs – Live Stream

Roda Utbildning har fungerat felfritt från det att jag hittade kursen tills att vi avslutade kursen på webben och jag har fått ett superproffsigt intryck från start till mål.

Jag gick WordPress Grundkurs via Live Stream och var väldigt osäker från början då det är helt nytt för mig men det fungerade över förväntan och framöver så kommer jag alltid att köra mina utbildningar via Live Stream.

Thomas är otroligt kunnig och anledningen till varför kursen var så fantastisk.

Jag kan varmt rekommendera Roda Utbildning och att delta via Live Stream.

Läs mer om utbildningen WordPress Grundkurs här!

Anders Eriksson

Utbildning:
Excel för ekonomer – Live Stream

Roda Utbildning är ett företag som verkligen har allt man behöver när det gäller utbildningar!

Jag gick kursen Excel för ekonomer och deltog via Live Stream vilket var första gången för mig och jag är väldigt förvånad över att det gick så bra. Man följde med jättebra under kursens gång och jag hade inga problem över huvud taget.

Stefan tog utbildningen till en högre nivå än vad jag hade förväntat mig och han gjorde så att man inte ens tappade fokus för en sekund.

Jag kan varmt rekommendera Roda då jag tycker att de har många val av utbildningar med bra upplägg och otroligt bra lärare!

Läs mer om utbildningen Excel för ekonomer här!

Gabriella Talonen
DeLaval International AB