Företagsanpassad utbildning

 

Vi utvecklar och genomför den utbildning som ni behöver, helt utifrån era behov och önskemål!

Vi är aktiva i hela Sverige och håller gärna kursen på ert kontor eller i lokaler ordnade av oss.

Helt anpassad utbildning efter era önskemål!

Vi genomför kursen där det passar er bäst!

Samtliga deltagare erhåller ett kursintyg!

Vi kommer till er

Oavsett om ni behöver en Excelutbildning för en hel avdelning i Haparanda eller önskar en anpassad ledarskapsutbildning i Ystad så löser vi det. Våra duktiga rådgivare har lång erfarenhet av att skräddarsy och anpassa kursupplägg för att passa just era behov och önskemål.

Unik utbildningsplan

Våra utbildare tar fram en unik utbildningsplan efter era önskemål med antingen anpassat material eller kursbok. Under utbildningen tillgodoser vi era specifika önskemål och personliga frågor.

Alla våra managementutbildningar varvas med teori och många praktiska övningar. Under våra datakursen varvar utbildarna information som deltagarna sedan genomför praktiskt i aktuellt program.

Vi ordnar allt

Vi hjälper er med hela genomförandet! Från val av utbildare, förkunskapsinventering, kursinnehåll och anpassat utbildningsmaterial till lokaler, konferenspaket och hotellerbjudanden.

Kontakta oss

Har ni några frågor eller funderingar?
Kontakta oss gärna på 08 – 667 28 85 eller info@roda.

Specifika önskemål

En företagsanpassad utbildning är perfekt för dig med specifika önskemål eller brådskande behov. Det är ett effektivt alternativ till traditionella utbildningar där upplägget lämpar sig lika väl för ett helt företag som för enstaka personer.

Rätt nivå

Är ni osäkra på vilken nivå som passar er bäst? Vi har kostnadsfria förkunskapstester för kurserna Excel, Photoshop och InDesign. Önskar ni en anpassad kurs i exempelvis ledarskap, projektledning eller ekonomi genomför vi en kunskapsinventering före utbildningstillfället.

Våra erfarna utbildare startar alltid utbildningen med en avstämning av deltagarnas förväntningar för att säkerställa nivå och innehåll.

Jag är intresserad av ett ramavtal

Att teckna ett ramavtal, som många av våra befintliga kunder gjort, är förmånligt för myndigheter och större organisationer.
Vi hjälper dig att anpassa avtal och upplägg utifrån din verksamhets behov.

    FöretagNamnE-post*Telefon*Meddelande