After Effects Komplett

Vi lär dig efterbehandla rörliga bilder, skapa proffsiga 3D-animeringar och snygga effekter i produktioner som ska visas på webben.

Med hjälp av After Effects lär vi dig efterbehandla olika typer av rörliga bilder, animeringar och bildkollage i professionella videos eller i klipp som ska visas på webben.

Totalt 5 dagar (2 + 2 + 1) för endast 19 880:-

Kurspaketet består av följande kurser:

20%rabatt

Innehåll – After Effects Komplett

Vi gör dig till expert på rörlig grafik och visuella effekter med hjälp av After Effects!

Till en början lär vi dig att arbeta med tidslinjen och animering för att sedan lägga på effekter och rendera video för olika ändamål.

Avancerade animeringar!

Därefter vässar vi dina kunskaper så att du arbetar snabbare och mer effektivt med avancerade animeringar och videokompositioner.

Förvandla 2D bilder till 3D filmer

Vi lär dig också att skapa infografik för video och social media, att jobba med motion tracking i 3D och att få 2D bilder att förvandlas till 3D-filmer på flera olika sätt.

Under kursen lär vi dig även avancerad animering med pre-compositions, expressions och smarta sätt att hantera objekt och keyframes. Vi använder effekter för att skapa nya animeringsuttryck.

Renderingsmotorer för After Effects

Efter kursen kan du fördelarna med de olika renderingsmotorer som finns i After Effects. Du får lära dig vilken renderingsmotor som passar bäst för aktuellt ändamål.

Belysning och skuggning

Under kursen får du även lära dig att arbeta med belysning och skuggning för att skapa imponerande och realistiska 3D-scener och animeringar i After Effects.

Det här kurspaketet passar dig!

After Effects Komplett passar perfekt för dig som vill få mycket goda kunskaper i After Effects. Du vill lära dig att arbeta med olika typer av rörliga bilder, animeringar och bildkollage för att använda på webben, i multimediaproduktioner eller i professionell video.

Du vill även kunna skapa imponerande 3D-animeringar, avancerade ljus- och skuggmetoder och lära dig arbetsflödet  mellan Illustrator och After Effects.

Gott om tid för övningar

Under kursdagarna finns tid avsatt för egna övningar då det också är möjligt att arbeta med eget material.

Kurspaketet består av 3 kurser, för endast 19 880:-. (Ordinarie pris 24 850:-)

Du sparar 4 970:-

Utbildningarna varvas med teori och många praktiska övningar.