Utbildningar i försäljning

Vi lär dig säljprocessens olika steg, förbereda
och genomföra bättre kundbesök och kartlägga dina kunder.

Öka din försäljning och nå nya höjder via Zoom/Teams Lyckas med din försäljning via digitala möten. Vi går igenom alla viktiga steg i den digitala säljprocessen – från första kontakten till avslut.
1 dag, 09:00 - 16:00
Ta din försäljning till nya höjder Vi ger dig de redskap och strategier du behöver för att växa i din roll som B2B-säljare. Vi lär dig behovsväckande och situationsanpassad försäljning för att snabbare komma till avslut.
2 dagar, 09:00 - 16:00
Lyckas med dina affärer, öka lönsamheten och att skapa långsiktiga kundrelationerVi lär dig att lägga upp nya förbättrade strategier för hur du skapar en långsiktigt och för dig mycket lönsam kundrelation.
2 dagar, 09:00 - 16:00
Vi lär dig att hålla självsäkra, engagerade och övertygande presentationer Vi lär dig att utstråla lugn, använda ett avslappnat kroppsspråk samt förbereda din presentation på bästa sätt.
2 dagar, 09:00 - 16:00
Denna kurs erbjuder vi som företagsanpassad Att kunna förhandla kreativt och konstruktivt är viktigt i alla branscher. Vi lär dig att föra förhandlingar som resulterar i att både du och din motpart blir segrare!
2 dagar, 09:00 - 16:00
Denna kurs erbjuder vi enbart som företagsanpassad!Vi lär dig vad som krävs för att leverera service och bemötande i världsklass! Vi ger dig redskapen för att bli företagets ambassadör inför er kunder.
2 dagar, 09:00 - 16:00