Utbildningar i försäljning

Vi lär dig säljprocessens olika steg, förbereda
och genomföra bättre kundbesök och kartlägga dina kunder.

Certifierad toppsäljare – 6 kursdagar för endast 34 763:-

starrabatt
bla-tjej2
Avancera med din försäljning
bla-tjej3
Key Account Manager
bla-tjej
Presentationsteknik
Ta din försäljning till nya höjder Att lyfta telefonen och komma till skott är en sak, men hur gör man egentligen för att lyckas med en mer avancerad försäljning? Vi lär dig att jobba med behovsväckande och situationsanpassad försäljning för att snabbare komma till avslut.
2 dagar, 09:00 - 16:00
Vi lär dig att lyckas med dina affärer, öka lönsamheten och att skapa långsiktiga kundrelationer Konkurrenterna vill gärna sätta klorna i dina ny värdefulla kunder, därför är ditt strategiska och taktiska samarbete helt avgörande. Vi lär dig att lägga upp nya förbättrade strategier för hur du skapar en god, långvarig och för dig mycket lönsam kundrelation.
2 dagar, 09:00 - 16:00
Vi lär dig att hålla självsäkra, engagerade och övertygande presentationer Vi lär dig att utstråla lugn, använda ett avslappnat kroppsspråk samt förbereda din presentation på bästa sätt.
2 dagar, 09:00 - 16:00
Vi gör dig till företagets nya toppsäljare!Vårt kurspaket Certifierad toppsäljare består av utbildningarna:
Rivstarta med din försäljning
Avancerad med din försäljning
Key Account Manager
6 dagar, 09:00 - 16:00
Denna kurs erbjuder vi enbart som företagsanpassad! 

Skicka in din offertförfrågan redan idag!

Resonera, samtala och hitta tillsammans ett givande beslut! Att kunna förhandla kreativt och konstruktivt är viktigt i alla branscher. Idag handlar det om att hitta en gemensam hållbar lösning som resulterar i en långsiktig relation.
2 dagar, 09:00 - 16:00
Denna kurs erbjuder vi enbart som företagsanpassad! 

Skicka in din offertförfrågan redan idag!


Vi lär dig vad som krävs för att leverera service och bemötande i världsklass! Vi ger dig redskapen för att ta vara på de mest inbjudande och utvecklande tillfällena och dessutom att bemästra de besvärliga situationer du möter i ditt dagliga arbete. Vi ger dig den inre karta och kompass du behöver för att finna sinnesro i din roll som företagets främsta led mot era kunder.
2 dagar, 09:00 - 16:00