InDesign Komplett

Vi lär dig designa produktblad, kataloger och avancerad formathantering, GREP och Publish Online

Vi lär dig att effektivt skapa snygga broschyrer, funktionen GREP och Publish Online för att skapa interaktiva dokument och animeringar!

Totalt 6 dagar (2 + 2 + 2) för endast 21 080:-

Kurspaketet består av följande kurser:

rabattstar20

Innehåll – InDesign Komplett

Vi gör dig till expert i InDesign!

Vi börjar med att lära dig grunderna i InDesign och att enkelt skapa snygga produktblad, broschyrer och annonser! Sedan ökar vi tempot och lär dig mängder av nya smarta funktioner som underlättar ditt layoutjobb.

Mallsidor!

Vi kommer också att fördjupa dina kunskaper i produktiv texthantering och hur du jobbar effektivare med mallsidor, avsnittsbrytningar och tabeller.

GREP

Nu finns den perfekta funktionen när du behöver arbeta med sök/ersätt i InDesign. Detta sparar mycket värdefull tid! Vi går också igenom hur man integrerar GREP i styckeformat för att helt automatisera processen.

Publish Online

Efter kursen kan du skapa animering av rörelser, skala och rotering. Vi lär dig även att skapa interaktiva knappar, menyer och bildspel.

Det här kurspaketet passar dig!

InDesign Komplett passar perfekt för dig, med få eller inga kunskaper i InDesign, som vill få mycket goda kunskaper i InDesign. Du vill på bästa sätt skapa snygga produktblad och kataloger, lära dig ta fram en grafisk profil, funktionen GREP och Publish Online.

Gott om tid för övningar

Under kursdagarna finns tid avsatt för egna övningar då det också är möjligt att arbeta med eget material.

Kurspaketet består av 3 kurser, för endast 21 080:- (ordinarie pris 26 350:-).

Du sparar 5 270:-

Utbildningarna varvas med teori och många praktiska övningar.