Adobe Photoshop CC

Lär dig redigera bilder och anpassa dem för webbsidor och trycksaker.

Trycksaksdesigner – 8 kursdagar, endast 22 350:-

starrabatt
Photoshop
Photoshop Grundkurs
illustratorcc
Illustrator Grundkurs
InDesign
InDesign Grundkurs
Photoshop
Fortsättningskurs i Photoshop, InDesign eller Illustrator
Du blir fort bäst på det vassaste verktyget för bildredigering!

Redan dagen efter kursen har du full koll på bildredigering i Photoshop. Vi ger dig en mängd med ovärderliga tips och trix som kommer att underlätta och snabba på ditt arbete i programmet. Vi leder dig rätt med hjälp av mängder med effektiva och praktiska övningar, och vi gör dig till en snabb och skicklig "Photoshoppare".

2 dagar, 09:00 - 16:00
Vi lär dig arbeta i Photoshop på en helt ny nivå! Vi lär dig hur du snabbt och effektivt anpassar bilder på ett mer avancerat sätt i Photoshop CC.
Vi lär dig också anpassa bilder efter användning för webb och trycksaker. 
2 dagar, 09:00 - 16:00
Via Live Stream och med max 5 deltagare maxar vi din personliga service.Redan dagen efter kursen kan du arbeta Photoshop på egen hand. Vi ger dig en mängd med ovärderliga tips och trix som kommer att underlätta och snabba på ditt arbete i programmet.
1 dag, 09:00 - 16:00
Via Live Stream och med max 5 deltagare maxar vi din personliga service.Redan dagen efter kursen har du full koll på bildredigering i Photoshop. Vi ger dig en mängd med ovärderliga tips och trix som kommer att underlätta och snabba på ditt arbete i programmet.
1 dag, 09:00 - 16:00
Denna kurs erbjuder vi enbart som företagsanpassad! 

Skicka in din offertförfrågan redan idag!

Vi ger dig en flygande start med videoredigering och 3D i Photoshop Extended
2 dagar, 09:00 - 16:00

Välkommen till ett inspirerande webbinarium i Adobe! Vi lär dig smarta funktioner i Photoshop, Illustrator och InDesign!
Vår mycket uppskattade föreläsare, Ola Källberg, är Adobe-certifierad och har genomfört utbildningar i programmen i över 20 år. 

1 dag, 08:00 - 09:00